Ти само се смеј, ајде да ти го оставам мојот никнејм од Телеграм да се чуеме и ќе ти објаснам се. Чудна е мојата приказна, може и филм да се сними по неа. Некаков повремен секс со друга е подобро од никаков секс. И маж и на пријателкава е изгледа асексуален па и она го избрала истото решение како и јас. Ја чува како капка роса ама и тој за истиот проблем и рекол нека најде решение, свесен е и тој дека неможе а она си има свои потреби.
Па 5 пати годишно и не е баш некое како што рече ти чукање. Човечката природа е таква, мора да си ги задоволиме потребите. Татко ти да не чу... мајка ти и ти немаше да постоиш, можеби само сакале да си ги задоволат потребите ама ете случајно направиле и бебе.
Благодарам за комплиментот. Веќе 10(десет) пати напишав дека знае и дека имам дозвола од нејзина страна, само не знае со кого, тоа го чувам во тајност.
Не знам у кој век живеете и што е проблемот па не можете да сватите, сите сме различни и различно гледаме на работите. А зошто го карактеризираш како неверство? Ете имам дозвола, мојата партнерка е фригидна, си има проблем со сексуалноста и тоа е.
Живееме во 21ви век, со морални вредности за разлика од тебе. Баш сакам жена ти да дознае и да те катапултира од дома како партал! Ако знаеше сопругата немаше да пишуваш во оваа тема. Ќе пишуваше во отворен брак. Претпоставувам и тебе не ти е проблем ако она се задоволува со друг. Или може тебе мал ти е, па не ја задоволуваш.
Одвратно е да изневеруваш некој и да водиш двоен живот, но човеков веќе колку пати кажа дека жена му знае што прави и дека не сака развод? Тој барал да се разведе кога видел дека не оди, таа не сакала и јбг. Баш деновиве на работа се шири муабет за една жена која знае со која оди маж и' па не реагира. Има и мажи и жени кои ете не сакаат да се разведат иако еден од нив или двајцата, си имаат нешто настрана. Секакви луѓе и приказни има, ние си ги знаеме нашите причини, тие нивните. Ај сега измислувајте сценарија и полнете страници.
Имам и јас морални вредности, тоа е само обичен повремен секс а не некоја огромна трагедија. Знае за тоа ама ете не ме катапултира, а има повеќе пари од мене, додуша имам и јас ама помалку. Ете бракот е отворен ама несакам да знае со која идам, тоа го чувам во тајност. Не би ми било никаков проблем ако и она се задоволува со друг, ама она несака, неможе бидејќи е ФРИГИДНА. Ова е единствениот разумен коментар што до сега го прочитав.
Ова ми забоде очи и баш ме интересира дали навистина не би ти пречоло или сигурен си дека нема бидејќи нели е "фригидна"?
Па не го сака.. само она знае зашто е со него уште. Жена да е рамнодушна дали маж и спие со некоја, а со неа не или ретко очигледно го гледа како инвентар а не како маж.. се додека не се појави некој кој ќе ја разбуди од зимски сон.
Абе батка, у реду е. Дојде, се пофали дека прцаш нешо на страна, и тоа непозван у коментар шо не беше кон тебе наменет... Знаеме дека жена ти не знае, или не и е гајле, сеедно. Не мораш тука сеа 3 страни уназад да се вадиш... И, една мисла за добра ноќ - жена ти беше фригидна пред тебе да те упознае? Позз.
Ова твојава мисла за добра ноќ не е мисла, туку прашање. Еве ќе ти одговорам: Не знам дали била фригидна и пред мене, ама знам дека беше невина. Ајде добра ноќ и имај убав сон .
Извадок од статија "Why has your wife turned frigid?" Психолошки причини Физички причини И кога читаш мислење "Не знам зошто е фригидна и дали била, јас битно си најдов некоја на страна", не мора двапати да погодуваме која е од наведените причини
Се кладам дека жената веќе ментално се развела од него, прашање на време е кога и физички ќе замине и ќе го остави.
Абе моментот и таа била мажена? Никогаш не сум ги рабирал тие моменти како тој маж и таа жена размислуваат во тој момент иако го преживеав тоа и беше крај не ми е јасно абе ако не ти чини , не те задоволува оставија / остави го не биди животно