Ова и Жика го велеше. Швалерот/швалерката не ги барајте надвор, дома ви доаѓаат. Инаку да, постојат вакви, познавам едни блиски женава со куќниот пријател имаат дете, а со бившиот маж ќерки мажени со деца. Секако дека постојат, ама членкава мислам дека трола.
Затоа и спомнав иако некои ме исмеваа за анти беби таблетите, бидејки една жена што држи до себе, не смее заштитата да ја остави во рацете на мажот и господ, бидејки не само што можеш да си го уништиш сопствениот, туку и животот на семејството на човекот со кој се гледаме. Искрено јас ги осудувам оние жени кои стапуваат во интимен однос со човек за кој знаат дека е женет има фамилија, и се обидуваат на секој начин да го присвојат за себе. Некои од нив одат до таму да користат бременост за да го „украдат“ партнерот од семејството, што според мене не е ок. Затоа мене ме навредува кога ме ставаат во исти кош со другите. Простете, исто е ама не е исто, јас никогаш не би побарала од некого да сеза да биде со мене. Интимна дружба не е исто со швалерај. швалерката нешто очекува, јас не. Исто како што не може да барам од некој кој е млад не реализиран како родител, да биде со мене онака да си се дружиме без обврски.
Aха, според тебе не е ок да го украдеш мажот на пријателката, ама ок е да го "делите", добро разбрав?
Daj dosta trolase, zena vo godini so sin koj e zenet kje ostane bremena tuku taka pa, mora da pie "anti bebe piluli? Toa se vika "de rodi babo dete" educiraj se malku koga vekje smisluvas prikazna Ma nalet drugo genikologot znae sega deka imas momak kako toa, plus tie u apteka, pukna brukata intimna druzba so zenet i svaleraj ne e isto ne e, sto biseri se nacitav
Не би сакала да навлегувам во дискусија на малициозни коментари и да се објаснуваме за општо познати работи дури и за луге со потпросечна интелигенција. Токму поради неедицираност настануваат несакани бремености, па после децата страдаат. Се додека жената има Циклус може да забремени, небитно дали има 15 или 55 год. Затоа треба ако влегуваме во односи да го правиме тоа на безбеден начин, а не да се тресеме додека добиеме и да се молиме на бога или пиеме таблети таканаречени „ден потоа“ што се многу поштетни и ги лечат а не спречуваат проблемите. Мојот гинеколог е професионалец а не трачара.
Е многу ми е интересно да те читам да си ибеш векот Пиши уште нешто? Кај тебе доаѓа типот? Колку години имате?
Статистиката кои се можни и најверојатни личности за неверство ги вбројува првенствено пријателите=куќни, било какви па колегите од работа. Тоа се луѓе со кои поминуваме најголем дел од животот и добро се познаваме и најверојатно е неверството помеѓу нив да искрсне. Не дека ја оправдувам туку тоа е таа статистика која неа и е во прилог и ме тера да заклучам дека не трола, нажалост. Не си во право за ова. Убаво ти објаснила таа погоре и чисто за твоја информација контацептиви не се пијат само за заштита од непосакувана бременост и нема што гинеколог или во аптека да ја гледаат попреку, бидејќи тоа им е дел од работата и не ги ни занима од која причина купува додека носи соодветна документација @Duska.M . За неа лично, јас се те прочитав и сфатив за што пишуваш. Со најдобри намери ќе ти препорачам да си посетиш психолог и тој стручно ќе ти објасни колку грешиш спрема себе прво и колку се понижуваш, башка колку личности свесно или несвесно повредуваш со своите неморални постапки. Башка колку си полна со предрасуди, дали лично твои или под влијание на син ти, не знам, ама предрасуда е предрасуда.
Хахахахаха а што си ако не швалерка? Знаеш како те гледа тој? Како крпа, како предмет да се задоволи. Ниту е заљубен во тебе, ниту пак има некои чувства за тебе. А и тој е уште повеќе виновен од тебе, само да го дознае сопругата, ќе видиш дека тебе прва ќе те шутне.
А мислиш она па не знае како ја гледа!? Си пиша жената тоа и одговара и така и одговара, затоа јас и пишав да се обрати на психолог. Гарантирам дека траумата по смртта на сопругот толку ја заледила што се задоволува со нечии трошки и тоне во аморал. И треба да стапи во контакт со своите емоции а јас ако и го напишам тоа со осуда како повеќево тука што направивте или ја омаловажам дополнително со вакви грди зборови сигурно нема да не разбере одма и си признае на себе дека не е во ред тоа што си го прави со неверниов сопружник. Како и да е и со смирен тон, а и со вака понапнат тон да и се обраќаме ако неа не и значи тоа и сака да собира трошки џабе веземе. Јас како што приметувам таа дојде за да љубопитниве ја распрашувале, што мене малку ме зачудува дека 55год. жена дошла до ниво да пишува за да за ја прашуваат и ги информира. Кој да ја прашува, зошто? Евентуално само некои недозреани бетер од неа би ја распрашувале за детали околу ваков разврат.
И пак после они не биле криви кутрите швалер(к)и, манипулирани, ако не биле тие ќе била друга. Ама не била она швалерка оти ништо не очекувала. Па ако не очекуваш, што контактирате тогаш? Од било која врска, пријателство, швалерај нешто очекуваш, затоа се гледате. И пробува да нѐ убеди дека нема ништо лошо, ама истовремено жално е колку самата се има убедено дека врска со слободен е срамота. The irony... И пак да им зборите на младиве кои осудуваат вакви работи, да пораснат и созреат. Нејзиново е сѐ освен зрелост.
Toa sto kazuva statistika i deka ova ne e trol se dve razlicni raboti ne sum vo pravo znam, taman rabota da sum vo pravo, duri i se izviniv Ne moze secija prikazna da bide ednas +40, pa avtopatot ne raboti frekfentno ama se zemaat bebi piluli od socustvo kon kukjnata prijatelka, se sekirame za svetot ama ne i za genikologot i aptekarkite pa potoa se stanuva +50 so zenet sin, pa snaa dusa od covece ma kakov trol ova sansi nema, nema ...samo ne e vo kontakt so svoite emocii vo poslednovo mozebi ima vistina
Мене воопшто не ми е гајле дали е трол или не, бидејќи немам слободно време на претек за да ја профилирам некоја си Душанка што пишала на женски форум. А и да имам, стварно не ме занима да и се замарам до толку Јас трагично е што во реалноста познавам вакви како неа, со вакви исти или слични гледишта што тонат во разврат. И ене си ги, си живеат мирно и спокојно со низа изговори дека тие се грижливи светици што не очекуваат ништо за возврат и не се швалерки што се онадат по хотели, коли...и шират среќа во туѓ брак и се грижат да не рипне и така никаквиот прираст на населението
Naravoucenie: so trolanje se vadi ves od realnostta Koga vekje se trosi energija na nesto dobro e da se proceni vredi li Realno koj kako zivee, sekoj si znae, toa licemerieto i izvrtuvanje na realnostta I don't like it.