Па, 99% е трол. Мислењата апла брзински се склопени и нелогични. Ако не е трол, тогаш е крајно глупава, зла и скапана жена. Ама, Господ или кармата ќе ѝ наплати еден ден за гревов.
И јас не го сакам, ама е дел од човечката природа, а и побајаги дел од нашето секојдневие нажалост. Ако бираш кои битки ги биеш, поточно си навела на што трошиш енергија, па одмини ја ако немаш што да надополниш кон нејзинава исповед или коментар. Ама да се минимизира или замижува дека можеби е реална ситуација преку перење трол е ми е бегање од стварноста. Сепак секој си ја бира сопствената така што да, те разбирам и тебе. За дали е трол не би да судам, навистина немам толку време на претек, веќе спомнав да анализирам до точка и запирка која е и каква е и дали е реална во ова тука или не. Ама за другото апсолутно се согласувам со тебе. Лицемерието треба да се обезличи и да се санкционира. Од само дрвени адвокати треба сите да сме реални адвокати, ама пак види што е иронично врие во реалноста вакви како неа. Тоа мене ми укажува дека многу морално сме отупеле и оглупавеле.