1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска во тајност

Дискусија во 'Врски' започната од Miss-HeLL, 25 мај 2012.

1. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.891
    Допаѓања:
    35.638
    Колку и да не сака, судот ќе ве разведе ако не живеете заедно.

На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Robbi40

Robbi40 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2024
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    30
    Можеби имам дозвола од неа. Сакате да се мешате во туѓи животи, незнаејќи ги сите причини што, како, зошто.

3. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    39.438
    Ма јок. Ти си дојде и се пофали тука.
    За 3 пати годишно, ич не ти ни броиме|(

4. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.142
    Допаѓања:
    11.989
    Не ти се мешаме, ако имаш дозвола слободно терајте си, ваше е. Ти пиша, и реагираме пошо вака од страна ненормално делува колку и да не ти се чини тебе. Ако некој ти ја плесне вистината одма боли тоа, па да не сме се мешале. Кај виде мешање? Мислење кажав.

А, ако немаш дозвола, размисли си дека и друго сценаријо може да е у игра па како би ти било на тебе тогаш.
    Не мора да одговараш, само размисли.

На FridaodaMk, bicycle и Amore123 им се допаѓа ова.
  5. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.152
    Допаѓања:
    5.069
    Te osuduvaat neli, i jas bi nekogas, za mene bese vo ovoj agol odat "dobrite tetki, vo drugiot losite cickovci", se dodeka ne sretnav likovi kako tebe "kade kje najde vakov budala kako mene" megjutoa tie lugje imale hrabrost da presecat, zatoa sto ne im bilo ok vo brakot. A ti ako smetas deka taa treba da odluci za tvojot zivot i kje si se tesis ti si nejzinata zrtva, duri i da si, si zatoa sto taka si odbral. Ti se nafrlija devojcinjata, toa e, ama maz za da moze da vara mora da ima so kogo, za zal. Taka sto chill out, nema zrtvi vo prikaznava.

6. Robbi40

Robbi40 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2024
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    30
    Заедно живееме. Сега некој мора да се жртвува и поради детето, најважното е тоа да е среќно.

7. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.483
    Допаѓања:
    18.223
    Не го хранете тролот. :)

На FridaodaMk, tanjita, theowndemon и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.142
    Допаѓања:
    11.989
    Види, не значи дека е трол. И да е, ок. Туку говеда ко него еден куп ги има.
    Еј, не си озбилна нели? Го браниш за ова? Ете не мора он да е, ама било кој што вара за бранење е?

Почна со ова
    Си води двоен живот типот лабаво. У брак и он и таа со која се глеа тајно. За какво оправдување збориш?
    И он и она се исти. Свесно повредуваат други личности во нивните животи и тоа за најблиски личности се работи. Трошка совест немаат.

Го коментирам тоа што го изнесе самиот.

9. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.152
    Допаѓања:
    5.069
    Citaj vnimatelno dali nesto branam, fakt e deka zivotot ne e crno bel, nema sekoj hrabrost za X raboti, si go saka komoditetot, a posle e zrtva na nekoj drug. Realno, od denesna perspektiva, tipot ne navaluva na slobodni zeni, znaci si bara prema vera i vecera, zena mu ne se zamara, jas da se zmaram? I taa ima nekoj interes sto ni slusa ni gleda nesto :) Razbudi se i ti :)

10. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.142
    Допаѓања:
    11.989
    Е можеби се работи за отворен брак нели? Видиш на ова не размислив. Битно они интересите да си ги гледаат а, децата нека страдаат.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.152
    Допаѓања:
    5.069
    Nivno si e toa, vazno e zenet covek da si bara prema sebe, koi im se pricinite, oni si znaat, koj strada toa bog znae.

12. Robbi40

Robbi40 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2024
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    30
    За 15 г. во брак љубов сме воделе 150 пати, јас сакам, она несака, фригидна била. Епа сега со мојот живот јас управувам и ќе го водам како што сакам.

13. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.142
    Допаѓања:
    11.989
    Хаха, интересно. Женет нека си бара према себе, а тоа се мажени жени. :D Неженет ако е тогаш немажени. Има логика.

Абе, а си ја прашал зашо е ова вака? Причини, ова она? Разговор? Или чим глеаш не те ферма ајде има замена, ќе си најдеш некоја, лесно е. Не е баш едноставно ова. И деца викаш имате, нив си размислил како им влијае сево ова? Или ти си решил твој живот е, па како си наумил така е најправилно и ич не ти е гајле за друго.

На bicycle и baby-star им се допаѓа ова.
  14. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.901
    Па ако е таа фригидна, а ти мачо мен со голем сексуален апетит зошто не ја оставиш, па на раат да си бркаш високо либидни дами?

На staycalm, Mamma998, Gosh и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.152
    Допаѓања:
    5.069
    Pa taka e, ne ziveeme vo iluzija deka nema zeni vo brak sto varaat :) znaci prema vera i vecera, dvajcata kje si se tesat i dadat tolku kolku sto imaat od sebe, a toa mn malku za slobodni zeni/mazi. A toa on sto se laze sam sebe si, toa si e negovo, sekoj mora nekako da se opravda pred sebe, jas i ti i site drugi sme najmalku vazni.

16. Robbi40

Robbi40 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2024
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    30
    Ништо не разбираш, зарем мислиш дека за 15 г. немало разговор, понуда за развод. Фригидна е и тоа е. Зарем јас немам право на подобар живот? Ако не може некој да си ги исполнува обврските требало на време да си го каже тоа.

17. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.152
    Допаѓања:
    5.069
    Jas mislam treba da prekines so lazenjevo :) barem na forumov :) kade gledase ti koga se zenese, ne bese frigidna togas? Ajde gluposti :) druga rabota, ti na taa zena i veruvas, kukja vrti, vo dol ne te nosi ni tebe ni decata, za niedna od tie so koi kao zivot zivees ne bi ja ostavil :D dosta lazese :) ako ti e dovolno toa sto go imas cool si e, ok si e, uzivaj.

18. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.142
    Допаѓања:
    11.989
    Добро и нејзе значи и одговара ваквиот живот според тебе? И до толку е незаинтересирана и сеедно и е? Секакви жени има ама човек, за ваква работа нема жена со скрстени раце да седи и да се помири. Би презела нешто. Симптоматично ќе биде ако не сака да преземе.

Или и нејзе не и е гајле ко на тебе и си врти и она на страна нешто. Фригидна ама само со тебе можеби е. Нели сите иаме право на добар живот викаш. Па така може и она си ја нашла среќата. Двајцата среќни и задоволни најбитно.

Зашо у брак се стапува ја не знам. Фамилијарен живот за секого не е.

На Amore123, SummerGirl и Outlook им се допаѓа ова.
  19. Robbi40

Robbi40 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2024
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    30
    Како може некој што е фригиден да си ја најде среќата на страна, во што е проблемот па не сваќате? Па ја се би дал да можам да имам нормален живот со неа, и дома и надвор да излеземе да прошетаме

20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.891
    Допаѓања:
    35.638
    Можеби не ја возбудуваш сексуално, па затоа си нашла нешто. :D Знам за случај како твојот. И двајцата водат двоен живот. Тој си брка пилиња, а истото и таа го прави.

На oblace1, Gosh и Dust им се допаѓа ова.