Mislam deka e toa najgolem test za sekoja edna vrska Hahaha ova od iskustvo go kazuvam, kako nekoj sto ja iskusil razdelbata poradi dalecinata.
I jas mislam ako ima lubov moze da uspee jas imav devojka od belgrad ni uspea 1 g da sme zaedno no sega sme skarani poradi drugi pricini
Se zapoznav so eden so raboti vo stranstvo, I se dopisuvavme sve vaka normalno deka koa kje se vratil kje sme iskocile na kafe, I sve toa posle ja se opustiv mu pisav nesto takvo I on pocna se takvi muabeti da mi pisuva za sex I nisto drugo ne mi pisuva ni kako si ni so pravis, I sea bas koa doagja vremeto da se vrati go nema.
Ne se site isti ako ima hemija nema samo za seks da bidi.I ako vejke e vrska na dalecina od vreme na vreme ne e strasno da se ima razgovor za sex
Сакаш одоколу да те вртам или дирекно да ти кажам? Или не си му приоритет,а очигчедно не му си. Или видел колку 'тежиш" и го снемало. The edn of story.
Значи не ме разбра не реков дека на женските не им се сака можеби и тродупло , ама кај машките е поистакнато за разлика од кај женските.
Ova moze da bide i test.Ke svatite kolku e golema ljubovta i cuvstvata.Ama najvazno za vakva vrska e doverba i poverenje.Inaku pisi propalo.I da najvazno od se e bez zamaranje konstantno na mobilen.Gusenje e toa.Sto pomalku se slusate poveke ke si nedostigate.Pa koga ke se vidite ke bide fantasticno.A ako ima postojano pisuvanje baranje izvestaj za denot i drugo toa e veke gusenje.Barem za mene.
Најтешките и најпредизвикувачките врски се овие. Но би немало смисла доколку не се планира нешто, барем да се сретните да видите како ќе ви оди (за случаеви кога се работи за онлајн запознавање). Инаку се држите во место двајцата. Бидејќи вечно на далечина секако не можи. Потребно е трпение и челични нерви, но ако љубовта е доволно силна се успева, и вреди. После секое слушање, после секое гледање на камера се јавува такво слаткогорко чувство што можат да разберат само оние кои искусиле. Не е лесно да ја гушкаш перницата наместо таа личност, да замислуваш како би било со неа, да ја сонуваш. Никогаш во милиони години не мислев дека ќе се најдам во ситуација да се заљубам во човек на 4000км далеку од мене, but here we are. Многу не успеале, но има и такви кои успеале, од кои ќе бидам јас не знам. Но надежта е тука. Верувам дека љубовта можи да се јави во секакви форми и да успее низ најтешките предизвици, ако е силна и вистинска. Ако далечината не ве скрши, тогаш е голема веројатноста да ги пребродите сите други проблеми кои би ви застанале доколку успеете да сте заедно. Секогаш велам дека е подобро да се проба и не успее отколку воопшто да не се проба.
Како викаат далеку од очи далеку од срце. Јас така не викам. Имав ваква врска, не успеа ради сосема други причини од кои далечината ги произведе некои, ама не сите. И на крај заклучокот беше раскинување, пак ќе кажам не конкретно поради далечината. Кои сака ќе успее. Е сега потребно е многу труд и трпение, и големо вложување.... Ама се се сведува на тоа "Ако се сака, се се може"!