Врска на далечина

Discussion in 'Врски' started by Mireto, Nov 21, 2009.

1. Cinnamon Bun

Cinnamon Bun Популарен член

Фала ти многу :l:
    Само трпение и чим си го кажувате тоа меѓу себе дека е привремено и дека еден ден ќе сте заедно без разделба, тоа и ќе се случи! Кога е обострано и двајцата го сакате тоа, ништо нема да е доволно силно да ве спречи. Едвај чекам да го видам денот кога ќе напишеш овде мислење дека и вие сте успеале! :l::$

little women, bicycle and Amellie13 like this.
  2. Kati428

Kati428 Истакнат член

Mojot decko e od drug grad,ama fala mu na Boga eve 2 meseca finkcionirame prekrasno.Jas odam tamu,toj doaga ovde.Ama za sega nema ljubomora ni od dvete strani.Bidejki doverbata e temel na sekoja vrska.Taka da moze da uspee ako ima zelba i od dvete strani.

Nate- princeza likes this.
  3. Anettta

Anettta Истакнат член

Врска на далечина - ПРЕТЕШКО.
    Во таква врска бев 4ипол години и можам да кажам дека првите години една две беше добро си идеше често. После тоа стана тешко и еве сега оваа последна година е пекол. Треба да имаш премногу трпение ама не се издржува и стануваш нервозен, секој збор што ќе го каже те нервира бидејќи нон стоп на телефон, едноставно не живееш. Еве сега кога требаше да преминеме во нешто сериозно сме на блок од расправии за глупости кои што ако живееш блиско ќе ги решиш 100%

4. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Што е тоа што би го решиле само ако сте блиску? Тешки се ваквите врски да, треба трпение ама и доволно љубов и желба од двете страни за да се успее.
    Нас не делат 4000км, на сериозно сме скоро цела година, во која само еднаш се имаме видено во живо досега. Ама комуникација секојдневно, некогаш повеќе некогаш помалку. Има секако тешки моменти, но не сме дозволиле да се искараме до толку за да не зборуваме после со денови или на блок да се ставиме. Бидејќи во голем дел личноста не е до тебе физички, комуникацијата е нај, најважна во овие врски.

5. Anettta

Anettta Истакнат член

Епа и сама велиш една година сте заедно, ние бевме 4ипол. И секако првите три години беа прекрасни и комуниксција секој ден слушање, пишување нон стоп. Ама после тоа наеднаш се смени се бидејќи немаш веќе нерви и трпение да си на телефон. Ако се жените ќе биде супер и живеете заедно. Јас направив грешка кога ми рече да живееме заедно, реков сега не после 2 години и после тие 2 год. дојде до тоа. Празници, битни датуми, родендени и сл. секогаш си сам на телефон

Panda00 and Ane_na_Bisera16 like this.
  6. Spicy Senorita

Spicy Senorita Истакнат член

Каква е таа врска во која се имате видено само еднаш во живо? :worried:
    Не ја нарекувај на далечина, ова виртуелна врска е. Симулација на врска.

7. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Затоа многу е битно и исти цели да имате кога е во прашање вашата иднина. Ако еден не е спремен и посветен толку, многу потешко е, и не успева најчесто.

Бидејќи е далеку и скапо и не можиме да си дозволиме да се гледаме секој викенд или месец значи не е врска на далечина? Што е по твое врска на далечина?
    Пишував баш претходно на темава како поминавме, и не сме ни први ни последни во ваква ситуација. Има луѓе во врски и на поголеми далечини.

SanMichel, bicycle, sj *O* and 2 others like this.
  8. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Јас сакам врска на далечина, дечкото да ме рани а друг да ме плеска :D

9. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

Врска на далечина би успеала и плус улога би играла и возраста, барем јас така мислам, ако и двајцата се над 25 години, веќе образовани, вработени и на некој начин созреани, можда би биле во таква врска некој месец-година потоа ќе размислуваат заедно да живеат… сепак секоја врска е приказна сама за себе, некои успеваат, а некои не, не само на далечина исто е и да сте од ист град

Panda00 and Creature93 like this.
  10. Hrita

Hrita Активен член

Да се постави цел. Да се Има доверба еден на друг и да се вложува максимално труд, најхрабрите секогаш испаѓаат победници кога се зборува за врска на далечина. Тешко е но не е невозможно.

11. slatka39

slatka39 Истакнат член

Здраво на сите девојки. Со дечко ми сме во врска на далечина, но поради изгубената доверба се договоривме кога јас ќе дојдам во македонија да направиме тест на кој што ќе добиеме резултати кој кога имал последен сексуален однос ако воопшто постои такво нешто бидејќи ме сум многу добро упатена или па ако овде на форумов има таква тема ве молам препратете ми ја да се информирам. Благодарам однапред. :l:

diskreten32 and Arjanit2021 like this.
  12. Stark

Stark Форумски идол

А za blowjob или hand job - дркање?

13. slatka39

slatka39 Истакнат член

Па тоа, незнам како функционира тоа си помислив да не постои нешто што би покажало за сексуален однос?

diskreten32 and Arjanit2021 like this.
  14. Stark

Stark Форумски идол

Нема.

sj *O* likes this.
  15. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

А да си заштедиш нерви и да си раскинете ко луѓе? :wasntme:
    Не постои такво нешто, и да постои небитно е. Ко немате доверба, тури му пепел.

16. Stark

Stark Форумски идол

Замисли стануваш сабајле ти ѕвони slatka39 и ти вели: Станувај 9 и пол одиме на болница да те проверам дали имаше секс вчера кај 11 и 45 не сум сигурна дека беше таму кај што рече.

17. sj *O*

sj *O* Популарен член

"Си идам од странство и ќе те проверам, ако стварно си немал односи ќе те земам со мене и ќе ти извадам документи"

18. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Абе остај Слатка шо ќе ми ѕвони, замисли ние што ,,пуштаме,, мажи/жени на работа, на службени патувања, на други континенти...останавме ненаспани со денови, недели:sweat:

19. Stark

Stark Форумски идол

Аа момчето било то што те труе значи. Изгледа учел нешто ама не доучил. Тест може да се направи само дали си бремена или не...

sj *O* likes this.
  20. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

:rofl::rofl::rofl: