Па ако било селото Прељубље, то е. Јас во наивните сум, па ќе верувам оти е можно. Лани, полани, колега се ожени така, за девојка во друга држава и дете имаат. Ниеден од нив не е ни блиску до балкан, медитеран и МидлИст, не знам, може тоа има некаква врска.
Баш слатко. А и џабе лапрдам, немам дадено шанса на странци, од каде рече дека бил колегата?Можда маж од медитеранот ќе ме убеди во спротивното, јас се пафтам со клошариве од Прељубље.
Сега, зависи кому што е приоритет. Има луѓе со моногамни тенденции и такви без. Тие од околу медитеранот, од сонцето им е све. Значи по на север да таргетираш, чим е постудено побитно е да има постојано топлење на креветот, не хотел промаја. #скромнометеоролошкомислење
Па тоа е тотална глупост. До луѓето е не до растојанието. Мажот во брак до жената спие па ја вара... Некој ако сака нешто да направи неможеш да го спречиш кај и да е и до тебе да е. Така да муабетов нема врска. Јас бев во врска на далечина и бев верна, немав ни потреба од друг. А некој ако сака да прави нешто изволте, на лагата и се кратки нозете.
Баш ми е мило што си била верна и што си немала потреба за друг, се надевам истото важело и за другата страна. Јас не преферирам таква врска, не им верувам ете многу на луѓето, сакам да ми се у близина плус. Малцинство се тие денес со моногамни тенденции, јас барем така сметам. Ми го кажа истото кое погоре го спомнав, дека може и во село да те извара некој, не па на далечина. Преферирам да ме извара овде отколку у странство, поголема е веројатноста за да дознаам, а и не преферирам секс на камера, сакам физички допир, можеби ова второто ми е поклучно за мојот став.
Те разбирам се. Но се неможе да се погоди. Еве мене тие во близина ама никако не ми се допаѓаа. Дај боже тебе да ти се погоди а ако има љубов нема потреба за варање.