Врска на далечина

Дискусија во 'Врски' започната од Mireto, 21 ноември 2009.

1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Баш така,секоја врска има и расправи и смирување а не пак врска на далечина.
    Јас 5 веке 6 години бев така и еве ме сега заедни со сопругот и бебето сме многу весело семејство :inlove: полно со њубов.
    Во тие години коллу пати само сме се карале и недоверба и се :tmi: ама кога ке се сретневме очи во очи :lol: мислиш не било никакви кавги :D тоа тие е љубовта носи и љубомора па расправи ама сепак на крајот пак таа победува :inlove:

На cinderella93, crazylady, Umbrella22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Enamena

Enamena Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    107
    Од искуство зборам дека ваквите врски најчесто заврсуваат неславно. Колку и да има љубов самото отсуство на партнерот , самото тоа што не се гледаш редовно се губи смислата на врската, не е тоа тоа.

3. mila-88...j

mila-88...j Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2013
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    60
    Јас сум во врска на далечина,и така функционираме веке 2 и пол години.Од искуство кажувам дека ова е многу тешка работа и само е потребна обострано разбирање и воља за врската да успее.А за љубов и да не зборуваме нели? Не вреди ако само едниот се труди и само чека за да се видат.Имало расправии,тешки расправии но секогаш кога ке се видиме забораваме на се лошо.Иако е одалечен 1 500 км од мене сепак успеавме и наскоро ке почнеме да живееме заедно.Многу се радувам што ја издржавме нашата битка и сега сме на почетокот од новиот живот....тоа малку ме плаши,но добро звучи нели? :lol:

4. cinderella93

cinderella93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    49
    Zdravo feminkiiiii ve molam nekoja idea WELCOME HOME :D Decko mi zadutre pristignuva doma, posle godina dena voGermanija se vrakja nazad i sakam da go iznenadam nekako, mislam neso da naracam torta so ,,Welocme'', ke viknam i use eden par so postojano se druzime i mi treba use nekoja idea da go iznenadam .... ama nemam bas neso taka drugo na um :?: ako vi teknuva neso pisite :)

5. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.092
    Жити се, не сте се виделе една година и ти и друг пар ќе викаш со вас. Сепак ти си знаеш.. :wasntme:

Инаку тортата ти е добра идеја, може нешто и вечера ако си во можност со винце или слично.
    Можеш и стриптиз за на крај, тоа мислам дека највеќе ќе го изненади. :wasntme:

6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Најубаво би било романтична вечера за вас двајца :inlove:

На cinderella93 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.161
    Допаѓања:
    91.588

романтична вечера со вашата омилена музика во позадина, ладен пијалок нешто убаво приготвено од тебе свеќички ... ништо друго не ти е потребно :wasntme: уживајте :)

8. daks

daks Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    207
  9. daks

daks Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    207
    дали успева оваа врска на далечина? верни сте еден кон друг ? јас не верувам многу во вакви врски

10. daks

daks Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    207
    мислам... кога немаш физички контакт со личноста во која си ајде да речеме вљубен. некако блискоста се губи :/ затоа некое искуство успешно би сакала да споделите да прочитам

11. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.161
    Допаѓања:
    91.588
    па да разлистиш неколку страни наназад или да почнеш да читаш од почеток можеби и ќе прочиташ тоа што сакаш да го знаеш :)

12. cinderella93

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    49
    toa so parovi i drugi decki isplanirav da bide samo nakratko kako surprise,samo dodeka pristigne,a sekako deka ke imame i denovi za nas, ama onaka sakav da bide malce POGOLEMO i POVPECATLIVO..... sepak fala ti ;)

13. cinderella93

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    49
    Da, ama so mnogu trud, nie sme zaedno 4 godini, od koja edna godina tocno on e vo Germanija, a jas ovde... sekako deka na pocetokot e premnogu tesko, ama se moze da se nadmine ako se saka, jas bar taka mislam... nie skoro na 6 meseci se gledame.... prvo jas bev tamo ,a sega on eve doagja... pa se nadevame deka ponatamo pocesto ke se gledame.... i da, ponekogas koga ke se zamislam ni jas nemozam da poveruvam deka do tuka dojdovme, i deka ete od moja strana izdrziv vo seto ova, ama znam samo edno- koga se saka se' se moze!!! Jas na kogo da mu kazam deka sum seuste vo vrska so nego mi pravi grimasi ili kao daj ne me zezaj.... Ednisveno nesto e ljubovta megju vas, razbiranjeto i sekako pred se doverbata, dokolku toa go ima vo edna vrska, pa drugo i bas ne e potrebno,toa se tie rabote sto ne drzat zaedno, sekako deka fizickiot kontakt nedostiga i toa kooooolku.... ama sepak zivees i go cekas momentot koga povtorno ke go vidis :inlove:

На daks, bambuca и Saricko им се допаѓа ова.
  14. bambuca

bambuca Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    И јас во целост го делам твоето мислење cinderella.

АКО СЕ САКА СЕ СЕ МОЖЕ!!! Далечината не игра некоја си голема улога. ;)

15. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    А да облечеш секси веш и оп одма во спална па после романтика :$

На cinderella93 и Elissa им се допаѓа ова.
  16. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.601
    Или па да облечиш едно кратко фустанче, без веш и оп одма во спална :)

На cinderella93 и Daleron им се допаѓа ова.
  17. Ruzica00

Ruzica00 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2012
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    172
    Абе ке имате денови за вас, а ке имате и денови кога ке се собирате со друштво..ама прво видување после година дена разделени поубаво да е на само.

На WarriorAngel и Rose96 им се допаѓа ова.
  18. cinderella93

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    49
    Veke organiziravme mala zabava so uste dva para, naracavme torta i vo stan kaj eden drugar ke napravime malce atmosfera za dobredojde, so baloncinja, ete torta i nekoi sitni dekoracii , a eden od drugarite ke odi da go zeme od aerodrom i vo stanot ke bide iznenaduvanjeto :rofl: :rofl: :rofl: A podocna odkako ke se razotidat sekako ke nastapan jas na SCENA :lol: :rock: Fala vi mnogu za ideite zenski :*

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  19. irina.007

irina.007 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    76
    Не сите љубови на далечина завршуваат добро, по само три недели мојата се распадна , од причини што уште не ги знам ;(

20. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.308
    Допаѓања:
    34.755
    Врските во далечина се распаѓаат само поради љубомора и недоверба, друго нема.
    Освен, ако некој/а е толку себичен да си го изневери саканиот/саканата после толку време, за тоа немам коментар. :x