Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска на далечина

Дискусија во 'Врски' започната од Mireto, 21 ноември 2009.

1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    Баш така,секоја врска има и расправи и смирување а не пак врска на далечина.
    Јас 5 веке 6 години бев така и еве ме сега заедни со сопругот и бебето сме многу весело семејство :inlove: полно со њубов.
    Во тие години коллу пати само сме се карале и недоверба и се :tmi: ама кога ке се сретневме очи во очи :lol: мислиш не било никакви кавги :D тоа тие е љубовта носи и љубомора па расправи ама сепак на крајот пак таа победува :inlove:

На cinderella93, crazylady, Umbrella22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Enamena

Enamena Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    107
    Од искуство зборам дека ваквите врски најчесто заврсуваат неславно. Колку и да има љубов самото отсуство на партнерот , самото тоа што не се гледаш редовно се губи смислата на врската, не е тоа тоа.

3. mila-88...j

mila-88...j Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2013
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    60
    Јас сум во врска на далечина,и така функционираме веке 2 и пол години.Од искуство кажувам дека ова е многу тешка работа и само е потребна обострано разбирање и воља за врската да успее.А за љубов и да не зборуваме нели? Не вреди ако само едниот се труди и само чека за да се видат.Имало расправии,тешки расправии но секогаш кога ке се видиме забораваме на се лошо.Иако е одалечен 1 500 км од мене сепак успеавме и наскоро ке почнеме да живееме заедно.Многу се радувам што ја издржавме нашата битка и сега сме на почетокот од новиот живот....тоа малку ме плаши,но добро звучи нели? :lol:

4. cinderella93

cinderella93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    49
    Zdravo feminkiiiii ve molam nekoja idea WELCOME HOME :D Decko mi zadutre pristignuva doma, posle godina dena voGermanija se vrakja nazad i sakam da go iznenadam nekako, mislam neso da naracam torta so ,,Welocme'', ke viknam i use eden par so postojano se druzime i mi treba use nekoja idea da go iznenadam .... ama nemam bas neso taka drugo na um :?: ako vi teknuva neso pisite :)

5. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.788
    Допаѓања:
    4.835
    Жити се, не сте се виделе една година и ти и друг пар ќе викаш со вас. Сепак ти си знаеш.. :wasntme:

Инаку тортата ти е добра идеја, може нешто и вечера ако си во можност со винце или слично.
    Можеш и стриптиз за на крај, тоа мислам дека највеќе ќе го изненади. :wasntme:

6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    Најубаво би било романтична вечера за вас двајца :inlove:

На cinderella93 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.934
    Допаѓања:
    89.865

романтична вечера со вашата омилена музика во позадина, ладен пијалок нешто убаво приготвено од тебе свеќички ... ништо друго не ти е потребно :wasntme: уживајте :)

8. daks

daks Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2014
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    111
  9. daks

daks Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2014
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    111
    дали успева оваа врска на далечина? верни сте еден кон друг ? јас не верувам многу во вакви врски

10. daks

daks Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2014
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    111
    мислам... кога немаш физички контакт со личноста во која си ајде да речеме вљубен. некако блискоста се губи :/ затоа некое искуство успешно би сакала да споделите да прочитам

11. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.934
    Допаѓања:
    89.865
    па да разлистиш неколку страни наназад или да почнеш да читаш од почеток можеби и ќе прочиташ тоа што сакаш да го знаеш :)

12. cinderella93

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    49
    toa so parovi i drugi decki isplanirav da bide samo nakratko kako surprise,samo dodeka pristigne,a sekako deka ke imame i denovi za nas, ama onaka sakav da bide malce POGOLEMO i POVPECATLIVO..... sepak fala ti ;)

13. cinderella93

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    49
    Da, ama so mnogu trud, nie sme zaedno 4 godini, od koja edna godina tocno on e vo Germanija, a jas ovde... sekako deka na pocetokot e premnogu tesko, ama se moze da se nadmine ako se saka, jas bar taka mislam... nie skoro na 6 meseci se gledame.... prvo jas bev tamo ,a sega on eve doagja... pa se nadevame deka ponatamo pocesto ke se gledame.... i da, ponekogas koga ke se zamislam ni jas nemozam da poveruvam deka do tuka dojdovme, i deka ete od moja strana izdrziv vo seto ova, ama znam samo edno- koga se saka se' se moze!!! Jas na kogo da mu kazam deka sum seuste vo vrska so nego mi pravi grimasi ili kao daj ne me zezaj.... Ednisveno nesto e ljubovta megju vas, razbiranjeto i sekako pred se doverbata, dokolku toa go ima vo edna vrska, pa drugo i bas ne e potrebno,toa se tie rabote sto ne drzat zaedno, sekako deka fizickiot kontakt nedostiga i toa kooooolku.... ama sepak zivees i go cekas momentot koga povtorno ke go vidis :inlove:

На daks, bambuca и Saricko им се допаѓа ова.
  14. bambuca

bambuca Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    И јас во целост го делам твоето мислење cinderella.

АКО СЕ САКА СЕ СЕ МОЖЕ!!! Далечината не игра некоја си голема улога. ;)

15. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    А да облечеш секси веш и оп одма во спална па после романтика :$

На cinderella93 и Elissa им се допаѓа ова.
  16. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Или па да облечиш едно кратко фустанче, без веш и оп одма во спална :)

На cinderella93 и Daleron им се допаѓа ова.
  17. Ruzica00

Ruzica00 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2012
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    172
    Абе ке имате денови за вас, а ке имате и денови кога ке се собирате со друштво..ама прво видување после година дена разделени поубаво да е на само.

На WarriorAngel и Rose96 им се допаѓа ова.
  18. cinderella93

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    49
    Veke organiziravme mala zabava so uste dva para, naracavme torta i vo stan kaj eden drugar ke napravime malce atmosfera za dobredojde, so baloncinja, ete torta i nekoi sitni dekoracii , a eden od drugarite ke odi da go zeme od aerodrom i vo stanot ke bide iznenaduvanjeto :rofl: :rofl: :rofl: A podocna odkako ke se razotidat sekako ke nastapan jas na SCENA :lol: :rock: Fala vi mnogu za ideite zenski :*

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  19. irina.007

irina.007 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    76
    Не сите љубови на далечина завршуваат добро, по само три недели мојата се распадна , од причини што уште не ги знам ;(

20. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.958
    Допаѓања:
    33.580
    Врските во далечина се распаѓаат само поради љубомора и недоверба, друго нема.
    Освен, ако некој/а е толку себичен да си го изневери саканиот/саканата после толку време, за тоа немам коментар. :x