Вака кажано, друго е скроз. Ако не сакаш да одиш, ќе му кажиш дека не сакаш, зошто не сакаш и дека не е подложно на дискусија, туку дека си одлучила. Од тука- на таму, ќе видите како ќе биде. Во основа, што и да мислиш и сакаш, да си кажеш искрено.
Чекај малце како ти откри пак дека поминале 9 год без секс ??? Ако мислев покасно не мислев толку касно.
Па да ви почнале сексуалните односи порано, сигурно немаше 9 години да се влечкате..ча или бу ќе беше работата. Не е битно тоа, мое мислење дека врска на далечина со тек на време отенчува и се распаѓа.
Полека малце кога не разбираш. Ние првите неколку месеци се запознавме карактерно кажавме што ни се допаѓа еден на друг, што бараме од врската во која се спуштивме, разговаравме околу сексот и нашата интимност бидеќи таа беше правена операција на срцето уште од бебе. И после тек имавме секс и тоа не беше како што тврдиш дека поминале 9 години.
Во ред е Даворче, ама ти рече дека врската ви била 9 години, јас не тврдам ништо...но ете, ти со такво искуство долгогодишно, дали подржуваш или пак не би влегол повторно во таква врска на далечина?
Различни градови. За различни држави сеуште едно големо ДА РАЗМИСЛАМ. освен ако условите се по редослед како овај: јас да сум во др држава подолго време да раб таму во некој град, таму да почниме врска па јас да мора да се вратам и по некое време пак да заминам. Е вака се важи
Нашиот брак е 'производ' на таква врска. Откако се запознавме, до сега, имаат поминато повеќе од 18 години
Мило ми е. Уште мн мн мн мн години години да си поминете заедно. Иначе и јас би одиграл така би разговарал со неа за брак од како би се вратил пак во таа земја. Се разбира ако сака НИШТО НА СИЛА И СО СИЛА !!!