Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска со женет човек

Дискусија во 'Врски' започната од Bianca, 9 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. biljanavasileva

biljanavasileva Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2010
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    2
    monce ama moze i da ne se vrate ne znaes kako e ... moze i da se ostave od kade znais ???

2. milaaaaa

milaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    19

Абе а да погледневте прво што е темата па после да зборите за семејството и за сопругот ??? хах... бедно... ТАА ШТО СЕ МЕША ВО БРАКОТ СО ОЖЕНЕТ ЧОВЕК (и свесна е дека е оженет без разлика дали тој има или нема деца) е една обична ПАЧАВРА И ОРОСПИЈА народски кажано КУРВА и точка.

Сеа можете уште милион реплики да пишете ама ТАА ТАКВАТА ШТО ИМА ВРСКА СО ФАМИЛИЈАРЕН ЧОВЕК Е И ЌЕ ОСТАНЕ КУРВА СЕКОГАШ ! тоа е темата, а ова се моите ставови 8) вие ако имате нешто да си зборите за други теми као на пример општо за семејства и за неверни мажи, слободно пишувајте си таму кај што е местото. овде се збори за ТЕМА: Врска со женет човек
    толку од темата а не филозофии дали имал деца или немал. еден совет чисто онака колку да подразмислиш, не ги брани толку курвите зашто ќе видиме дали ќе имаш ваков одбранбен став кога тебе ќе ти се случи истото ;) Поздрав

3. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Зарем има нешто што е поубаво кај оженет човек?Боже сачувај а јас цел живот во заблуда бркам слободни мажи,ете гледаш,што не кажете :tmi:
    Додека сум при чиста совест и здрав разум нема да се загледам по оженет човек,а не дај Боже поради мене да се растури брак!

4. biljanavasileva

Се зачлени на:
    27 септември 2010
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    2
    epa oti ne si se zaljubila vo nekoj takov... a da si zaljubena neznam dali ovaka ke razmisluvas! toa e i jas ne sakam ali ljujbovta ide samo od sebe i ne gledas dali bil ozenet ili ne.. i da znam deka e greska sto da pravam toa se slucilo veke

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006

На MonaLisa666, angelce1, viku и 3 други им се допаѓа ова.
  6. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.707
    Допаѓања:
    8.785

А дали воопшто си помислила на својот живот,како другите гледаат на тебе,како ќе го проживееш животот понатаму?
    Нормална работа за една просечна жена е да се роди,да учи,да работи,да се омажи и да има деца.Да оформи семејство и да биде уште еден нормален човек на планетава.Која е твојата иднина со женетиот човек?Ти мислиш ли на неговите деца,што тие ќе помислат за нивниот татко и за тебе,мислиш ли на тоа дека растураш семејство или само гледаш ќејфот да си го истераш,за другото не е важно.
    Гледај да си најдиш некој што ти одговара,да бидете блиску со возраста,да се сакате,да оформите фамилија и да имате нормален и просечен живот.Со женет човек немаш иднина,само пропаѓаш! Овде не станува збор за никаква заљубеност!

7. biljanavasileva

Се зачлени на:
    27 септември 2010
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    2
    A sto e toa bitno?! ako i toj me saka..ima mnogu lugje sto se razveduvaat pa nisto.toj znaci neli e someen ne ja saka zena mu samo zaradi decata e vo brak sonea... znaci moze ponatamu da ne bide,a decata toa mora da go prifatat zivot ide dalje

8. Inola

Inola Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    205
    Милаааа, не знам што се буниш кога и самата знаеш дека насловот е Врска со женет човек...Значи се однесува на двајца...и на швалерката, и на женетиот човек...па слобдно може да се пишува и за двајцата. А ако не можеш да ја читаш темата, можеш и ти слободно да се преселиш во друга тема.

9. milaaaaa

milaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    19
    Ми се чини или ти се пронајде во оној тип на врски за кој јас кажав дека пишувам ? хмм... :lol: каде виде дека пишува во темата да се даде мислење за врска со оженет човек кој НЕМА ДЕЦА ??? еве ке ти копирам што е темата за да не забегуваш ТЕМА: Врска со женет човек
    очигледно дека се пронајде во тој тип , па реши да ја вртиш темата и да пишуваш дека немал деца и колку тоа ти ги почитуваш децата и бла бла ... :fubar:
    ВИСТИНАТА БОЛИ А? СЕКАКО ДЕКА БОЛИ ;) а ти си ја имаш мувата на капата, па сеа си ја ишкаш :D Ке ти одговорам и на ова без влакна на јазикот
    ДА, ИСПАДНА ДЕКА СИ КУРВА, ТОЧНО! (и тоа под изговор дека си била ВО ПРОПАСТ) хаха најдобар изговор до сега браво :clap: самата си кажа, да не речеш после дека јас те навредувам ;) ти самата си ја испреврте целата приказна па сеа веќе не знаеш како да се браниш и ја извртуваш темата... се заплетка во својата пајажина драга :sweat: друг пат размислувај што пишуваш и погледни ја неколку пати темата! ајт :hai:

10. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.707
    Допаѓања:
    8.785

И што кога ќе бидиш во врска со дваесет години постар човек од тебе? Еве ќе се венчате,ќе имате брак од 20 години,тој ќе умре и ти ќе живееш сама уште на 30-40 години и ќе се пукаш со секој што ќе ти падне на патот,ако не и некој нов женет и ќе растураш фамилии!

Туку добро ти кажа офи...земи пиштолот...чао!

11. Inola

Inola Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    205
    Ај молим те напиши што е тоа што е поубаво...Што немаш обврски спрема него? Што не мораш да му готвиш и да го переш? Не ми е јасно и мене исто како и на другите, или така од памет кажуваш за да ја направиш темата поинтересна :^)

12. biljanavasileva

Се зачлени на:
    27 септември 2010
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    2
    pa mnogu jasno deka e poubavo.. toj znae da se grizi zatebe da te shtiti...se razbira OD SE... a dete nemoze da se razbira isto kako so moze maz da razbira...

13. Inola

Inola Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    205
    Извини, ама ми звучиш како да бараш и татко во него..

14. milaaaaa

milaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    19
    хахахаххахахаххахахаха не можам да се изнасмеам :lol: ти не го перцепираш битниот член а тоа е ТАА ШТО СЕ ВПУШТА ВО ВРСКА СО ОЖЕНЕТ ЧОВЕК и дали е правилно и возможно ! ИЛИ ПИШУВАЈТЕ ЗА ТОА ИЛИ ОДЕТЕ ТАМУ ПИШУВАЈТЕ КАЈ ШТО БАРААТ МИСЛЕЊА ЗА ЖИВОТОТ ВО ЕДНО СЕМЕЈСТВО СО НАРУШЕНИ ОДНОИ ! па луѓе стварно сте без осет :drunk: мислам дека повозрасни луѓе треба да знаат за што се бара да пишуваат, не само колку да се најдат у муабет :fubar: а јас на темава баш оваа КОНКРЕТНАВА ТЕМА (а не "новокомпонирани") можам уште сто години да пишувам, уживај си ;)

15. biljanavasileva

Се зачлени на:
    27 септември 2010
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    2
    eve ajde jas ke ti kazam za eden mesec kako ke mi techat rabotite so takov covek...i so deca negovi i se i ke ti kazam vazi

16. milaaaaa

milaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    19
    ц ц ц... можам само да кажам БРАВО Offspring :clap: :lol: овој совет треба на сите такви да им послужи :*

17. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Ќе ти кажам само СЕ СЕ ВРАЌА СЕ СЕ ПЛАЌА, животот е чуден и тркалото се врти ќе те видам тебе ако твоите деца бидат во оваа ситуација како ќе прифатат развод и како ќе ти биде тебе како сопруга. Не си играј со свето нешто, а бракот и децата се свети ииии немој да ја градиш сопствената среќа врз туѓа несреќа.

18. biljanavasileva

Се зачлени на:
    27 септември 2010
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    2
  19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Бара кур. Со извинение. Најверојатно од врсник нејзин неможе да го добие, па само старо и запечено чиче може да и овозможи. Се гледа по паметот што го има.

20. Inola

Inola Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    205
    Минаааа, бидејќи јаси ти сме различни личности, различно си ја перцепираме темата, па ќе си продолжам да си пишувам во темава како што јас ја перцепирам...Поздравче ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.