Мене ми се симпатични и интересни црнците што знам , сум сретнала неколку пати дали во мојот град или надвор од него , и општо како појава ми се ептен интересни и кинези сум сретнала ама тие се онака послични на боја на кожа со нас и затоа не ми привлекле толку внимание , додека пак со црнците имаме голема разлика во боја на кожата . Доколку би имала можност би се омажила за црнец ( реално веќе касно ми е за мажење ) , и би биле еуро кремче ( јас сирење , тој чоколадо ) а децата не знам какви би излегле
Fini luge za moabet, dobri drugari, se delat pa i jadenje, se super ama pustoto ziva prevara. Mnogu mrzliv narod. Mozokot trista na saat im raboti kako da prevarat. Toa ne mi e ubava osobina i bi poracala dobro da se razmisli. Ova go kazuvam od iskustvo. Vo skolo sum odela so niv i non stop mislat kakva zavara da napravat. Na rabota isto, se vlecat, edno te isto 3 pati go prepravaat, butnime da kinisam. I najlosa osobina, da ti se butnat vo kuka (toa za single devojki) i da go ranis, da mu obezbedis pokriv na glava i top na toa cela rodbina da mu ja sponzoriras.
Мене лично не ми се привлечни и не би била во врска со црнец. Не ми се поим за убавина и не се тип на машки кои ме привлекуваат. Онака за пријателство, нема никаков проблем но ништо повеќе.
Македончињата се претежно темнокоси, со темни очи и сомнителен тен кој брзо потемнува. Фејк белци. Озбилно во мкд проаѓа расизам? Не верувам.
Тогаш и луѓето во Шпанија,Портогалија,Италија,Грција се фејк белци според твојава логика. Баш овие нации се коренот и зачетокот на европската цивилазиија. Кога на балканот имало цивилизација Скандинавија и Германија биле варвари и племиња. И да горд сум што сум белец, си ја сакам мојата бела раса и не сакам да се мешам со други раси. Тоа си е лично мое право.
Викаат генетски најсилни бебиња, најздрави и најинтелигентни деца излегуваат со мешање на гени, колку поразлични-толку подобро
ако планираш да имаш деца... не би препарачал, затоа што ги казнуваш децата, тие ќе немаат припадност, плус кај машките деца ќе има психолошки проблем, тоа се генетика нема врска,,, чувај си ја својата раса која е пред геноцид, тие што ти викаат дека е во ред не ги слушај, размисли си ти, и за тие пред тебе што биле, низ каква голгота прошле да би биле слободни, не ја предавај својата убавина, стреми твоите деца да личат на тебе, биди горда на тоа што си, затоа што има на што да си горда.
Спојлер Мене многу ме интересира каков "микс" сум. Од страна на мајка ми сите се со мали коси очиња, по блед, жолтеникав тен, а од кај татко ми типични redheads, а јас како вампир со лубејнци место очи и неможам да излезам на сонце оти ќе умрам. Лично би била со црнец доколку би ме привлекувал, ама не ме привлекуваат, ама баш ич. Додуша од актери кои имам разгледувано, мешаните ми се премногу симпатични.
@Ketchup и Индијците се сметаат за белци, не за џабе се дели на индо-европска и семитска раса. Инаку, не ми е јасно како некој може да рече дека тој што се срами што живее во Мк е паметен, а тој што се гордее е луд. Или тие што имаат темна коса и очи и не многу светол тен што брзо потемнува не се белци. Па кои се? Само тие што имаат светла коса или црвена коса, светли очи и светом тен? Како па да не. Он топик: Не би била со црнец од причина што не ме привлекуваат. Не сум расист, ама не ме привлекуваат.
Ќе има од наредна сезона, овие што се промовираа Брајтон имаат црнец тренер Свашта бе... Интересни се вакви ликови, обично живеат на Јутјуб и ги проектираат замислените особини на неодредени западни општества во својата средина. Ќе видат некое бесно видео на алт рајт клик бејт лик од Мисури и почнуваат да се идентификуваат со тоа што го слушаат. Иако живеат во Припор или Прилеп... Јас би прашал и кои други раси постојат во ентитетот РМ и кој тоа те тера да имаш секс со нив? Отсекогаш сум сакал неонацист за домашно милениче, ќе си го чувам во подрум
Од денешна гледна точка... подобро сите раси да постоеја во македонија барем ќе зборуваат македонски и ќе стојат пред химната и знамето, во македонија имаме нешто полошо од други раси, имаме закана. (ватерполисти)
Кој бе не биле убави и секси црнците Мене па тие белите како крпа со бејби фејс ми се Не дека сакам црнци,туку сакам мажи со потемен тен и поостри црти на лицето да не биде тој по жена од мене
Сите раси си се убави на свој начин. Има убави и неубави луѓе и белци, и црнци и жолти. Јас не би била во врска со црнец, ама вака за на лик убави ми се.
Мамасита тие што ги имаш на слика не се црнци, но реално незнам како да ги кажам без навредлив збор, но да не се црнци.