А како мирисаме ние муслиманите? Или не сме луѓе од друга планета сме дојдени. Што нема да прочитам лелеее
Ич не сакам да излегувам од топик ама морам да прашам сега ,а како мирисаат муслиманите? Колку сме ние среќалии ем Македонци,ем бели и Христијани воопшто не мирисаме Во ред ајде да речеме до сега сум се навикнала, ама имало и почеток на оваа врска,познавајќи се самата себеси никогаш не прифатила некој замирисан. Значи не сум се навикнала,никогаш немало и потреба да се навикнувам. Значи во секоја држава,раса,религија има и чисти и миризливи, све ти е то до хигиена. Поздрав.
Значи луѓе се изјаснив после тоа дека не сакав да генерализирам. И вероватно погрешно се изразив во врска со религијава. Меѓутоа, сите тие што ги набројав ги знам лично мене ми мирисаат поинаку. Тоа е самиот мирис на кожата. Не знам како да објаснам. Значи имам доста пријатели од друга националност и они сами го кажуваат тоа.
Ај да не претеруваме. Албанки и Турчинки не смрдат. Тоа се стереотипи. Сум поминал покрај стотици. Црнци најголем дел се сиромашни, слабо образование, полни болести и владее слаба хигиена. Тоа не се стереотипи, туку реалност. Индијци и Пакистанци мирисаат исто така. Ова ми е од луѓе што работеле со нив во Дубаи. Сум делел соба со Јапонец. Никогаш не чистеше шоља во вц. Газда на хотел ми се жалеше од Турци мажи, не чистеле вц шоља и пар пути лом му направиле плочки во вц кога миеле газ
Дечки..тука завршува дискусијата. Слободно отворете тема за тоа и дискутирајте. Тука не. Благодарам на разбирањето
А што, сите црнци се истата личност или како? Зошто не е е прашањето дали би имале секс со македонец? Дали би имале секс со машко? Дали би имале секс со некого воопшто? Чудна работа.
Абе знам на што мисли ама глупо ми е. Имаше и теми за должина, големина на форумов, ако не се лажам. А како така, прашањето избришано, одговорите стојат, многу „интересно“ испаѓа. @Justicija, заборавив да пишам дека во страв не се живее (највеќе се однесува на членката што покрена дискусија, се надевам ќе прочита).
Немаше логика да стои мислење што гласи ... не видов ваква тема, па отворив.. Дали би имале секс со црнец... Кога е веќе споена темата со оваа, по сугестија на Реин..
Еве, до 2015 кога ја дознав сликава, одма ќе се женев со The Game, али не сум ,,способна,, до волку...Што е многу, многу е. На другиве, со среќа.
"Ако родителите не сакаат да се омажиш за некој кој е друга националност, вера или раса, послушај ги, тие ти мислат добро. Остави го човекот, не вреди тој повеќе од родителите." Се прашувам што е лошото во случајов, па родителите да мислеле добро. Како тоа што саканиот на ќерката е различен по нешто, го прави него лош човек, ако при тоа се сакаат, а тој ја почитува и убаво се однесува кон неа... Ако е црн, значи под дифолт нема да ја сака? Ако е муслиман, а таа христијанка, значи дека сигурно нема да ја почитува како жена и ќе му биде робинка? Или само ограниченото размислување на тие родители се оправдува преку самиот факт што се родители. Да мислат за нејзино добро е на пример кога не би сакале да се омажи за пијаница и насилник, некој кој е многу постар или кој консумира дрога или се коцка... Па и да стане подоцна од него вакво нешто, тоа е до самиот човек, а не до црната кожа или тоа што е муслиман. А како тоа мислат на нејзината среќа кога истата ја попречуваат?
Затоа што уште не си станала родител, затоа така размислуваш. Барем јас така мислам, извини ако згрешив.
Извинете што ви се мешам во штипки ама се сложувам со @baba Rada многу нешта се менуваат одкако ќе станеш родител вклучувајќи ги и овие демагогии.