Црнците имат ниска интелегенција, никогаш немале права цивилизација, никогаш не развиле наука, технологија, иновативност нула. Денес речиси се е создадено и креирано од белиот човек у секој сегмент. Зошто е тоа така? Зошто црнците не дошле по робови во Европа? Во Европа условите одсекогаш биле и с доста усерени за живот и сепак успеале да се издигнат до вселена. Црнците во Африка уште ловат со ак и стрела. Мислам ви се молам кај ви е логиката за еднаквост.
Со твојата идеологија и филизофија човештвото е осудено на пропаст. Одд вакви либерашки срања Шведска, Германија, Франција, ке бидат само во учебниците по историја за дваесетина години. Фактите се факти .
ги погоди навистина Спојлер и да "ме воодушеви" со напредниве европски размислувања... браво, браво..
Би била со било каков човек според раса, религија, националност, политичка определба итн, се додека е човек кој ми се допаѓа физички и карактерно.
Ја не би, ама не осудувам. А имам од скоро еден симпатија не е баш црн, црномањест од Катар е мислам си го манијачам на фејс
Ne, bidejki ne me privlekuvaat crnci! Ne deka sum rasista, tuku ednostavno ne sakam luge so tolku temna koza, istoto vazi i za romite. Ova e isto kako sto ne sakam nizok i slab maz, maz so kriv nos, klenpavi usi, depilirani mazi itn.....
Не ги раѓам тука и да сакаш, не се секирај. Не е муабетот кој со кого да оди и каде да живее, муабетот е дека во 2017 викаш дека сите раси не се еднакви. Као, озбилно? Што е разликата меѓу тебе и некој од Гана, на пример? Биолошки зборуваме, не зборуваме културолошки и социјално. Не не, убаво викам јас, треба некогаш дома пред огледало да се читаат постовите пред да се објават јавно. Одма подруго ќе биде.
Па он има пигмент у кожата ти немаш, кадрава коса, веројатно различен состав на мозочна маса, како и у самите мускулни влакна, црнците поише се издржливи за кардио активности, белците поише на сила. Сепак сме различни раса е раса, исто ко да кажеш шарпланинец и шит цу се еднакви или исти
Би биле за несериозно, но не и за сериозно??? А бе, хипокрити глупави Вакви ги силувале кутрите робинки на плантажите....
Не, јас стварно се надевам дека само не тролаат и одбивам да верувам дека сеуште постојат луѓе со вакви размислувања.
Како што мирољубиви полни со љубов имигранти ги силуваат Швеѓанките Германките и то во 21 век, само тоа е кул, диверзити, толеранција ах бре морончиња јадни...