Зависи, но најчесто втората шанса ти е повратна карта на тоа што било претходно. Може не на сам почеток, но со тек на време.
Зависи колку те зае*ал првиот пат. Доколку е за нешто ситно, би дала втора шанса. А во случај на неверство не би. Се' зависи до карактерот на човекот а и значењето што го имал во мојот живот.
ДАДОВ - погрешив. трета нема Останувам на мислење дека ако човек погреши еднаш и така ќе прави секогаш. Исто како - кога одам на кафе, секогаш нарачувам макијато. Одам со помисла дека овој пат ке пијам нес од уста ми излегува макијато. Нема назад! каков си таков си....
тоа зависи од мнооогу работи така да не дури не се најдам во таква ситуација не можам да кажам дали би дала втора шанса или не најверојатно би дала...
Се зависи до тоа колку ја укакал работата. Сепак ако е многу сериозно, не знам, тешко. Но за поситни работи, можеби.
Ne vtora, dvaeset dadov nadevajki se deka kje se popravi. Ama za nekoi lugje ne vredi da se boris i da davas novi sansi.
@kolovoz а каде можам да ја најдам таа на диор освен во сефора? мислам дека ја има и во фри шоп ама не сум сигурна која им е цената на dior forever i star? имам сува кожа па мислам подобра би ми била стар
Втора шанса.. само доколку сто пати докаже дека се кае.. и пак ќе е под энак прашалник.. доверба тешко се враќа.. после нарушена доверба самиот себе само ќе се уништиш..
Никад не давам втора шанса. Нека си мисли на време. Кој му е крив. И воопште не давам втори шанси, на никого. Кој те заебал еднаш, ќе те заебе исто и вториот пат