1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вториот претседателски мандат на Трамп

Дискусија во 'Политика и настани' започната од DS10, 5 февруари 2025.

?

Ќе успее ли Трамп да се справи со сите домашни и светски проблеми и ќе исполни ли сѐ што вети?

1. Да

26 глас(а)
    33,8%
  2. Не

51 глас(а)
    66,2%
  1. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.000
    Допаѓања:
    42.093
    Според сите настани кои се случија после тоа убиство, воопшто не сум убедена дека некој левичар го убил зашто не му се свиѓал.
    А каков спектал направија од комеморацијата што дури ми падна жал за човеков од третманот од најблиските луѓе после неговата смрт.

На staycalm и milkyway^^ им се допаѓа ова.
  2. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.902
    Допаѓања:
    24.030
    Ај што направија спектакл и со претседателот и се, ама тоа што жена му има 0 емоција и го глуми секој говор ми е психо понашање. Мислам дека @staycalm повеќе го жали од неа. Многу факинг чудно, не знам што да мислам.

На Gosh, milkyway^^, Angie1432 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.197
    Допаѓања:
    10.202
    Кирк на пример, лажеше и манипулираше, пласираше невистини во полза на зла идеологија со која переше мозоци на студенти и на малолетници.
    Доминирал во дебатите. Со кого тоа, спроти тинејџери доминирал 30+ годишен изверзиран политички активист?
    И 10-годишници и помали одеа да го слушаат. Hе им е местото на агитатори покрај деца, не знам како е тоа воопшто дозволено.
    Уште пукањето пред деца се случи, у-жас. ‍

Последна измена: 25 септември 2025
    На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.
  4. staycalm

staycalm Форумски идол

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    4.834
    Допаѓања:
    26.120
    Е баш ме насмеа сега :rofl:

5. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.197
    Допаѓања:
    10.202
    Не ми е познато како стојат конзервите сега со рејтингот, цело лето стрмоглаво паѓаше пред да се случи ова.

6. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    5.308
    Американските медиуми за брзо:
    160206223413-north-korea-announcement.jpg

Колку и да сметам дека најдобра, ако не и единствена американска опција за мир во светот е Трамп, факт е дека оди по чекорите на брат Путин особено во цензура на медиуми, изборни кражби и авторитаризам. Не би ме чудело и да најде дупка во законот па 2028 повторно да се кандидира, ма да и да најде не верувам дека би го сакал тоа, затоа што ако успее тој да трча за трет мандат, одма и Обама би трчал, а таков изборен дуел не знам дали би завршил во корист на брат Трамп. Но ете ако успее и 2028 ако биде реизбран, после ќе си менува устав и закони и ќе си ја држи функцијата доживотно, како брат Путин во Русија.

На Srckata28 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.975
    Допаѓања:
    195.085
    Ќе ја распадне Америка до 2028 сигурно :smirk:

8. Букерко

Букерко Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2023
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    317
    Како стојат работите, Врховниот суд ќе го укине Voting rights act. Демократите може да загубат до 19 места во Претставничкиот дом (сите на југот). Дополнително на ова, дел од црвените држави може ќе ги прекројат границите на дистриктите (геримандеринг), со што Републиканците ќе добијат околу 10 места во Претставничкиот дом.

И Демократите ќе ги прекројат границите во дел од сините држави, ќе дојде до одредено пребивање, ама Врховниот суд може да ги сведе шансите на нула Демократската партија во 2026 година да ја поврати контролата врз Претставничкиот дом. Домино ефект.

9. RespectAndObey

RespectAndObey Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2019
    Пораки:
    980
    Допаѓања:
    278
    Photos show ‘No Kings’ rallies against Trump across the US and in Europe | AP News

Милионски мировен протест против педофилската администрација на осуден криминалец Доналд Трамп, најдобар другар и соработник со Џефри Епстин.
    Многу сум горд на овие храбри американци кои се борат за својата држава. :l:

На Angie1432 и Аргентина * им се допаѓа ова.
  10. Букерко

Букерко Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2023
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    317
    upload_2025-10-20_15-23-24.jpeg