1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вториот претседателски мандат на Трамп

Дискусија во 'Политика и настани' започната од DS10, 5 февруари 2025.

?

Ќе успее ли Трамп да се справи со сите домашни и светски проблеми и ќе исполни ли сѐ што вети?

1. Да

29 глас(а)
    31,9%
  2. Не

62 глас(а)
    68,1%
  1. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.658
    Допаѓања:
    19.064
    Какви лижачи се кај Американциве овие нашиве тоа чудо едно, поданици про макс :rofl:

Муцунски: Ми олесна што претседателот Трамп, првата дама и останатите присутни се безбедни

Министерот за надворешни работи и трговија, Тимчо Муцунски, на социјалната мрежа „Х“ изрази длабока загриженост по синоќешниот вооружен инцидент што се случи за време на вечерата со дописниците од Белата куќа во Вашингтон.

Во својата објава Муцунски нагласи дека насилството нема место во демократските општества, без разлика кон кого е насочено.

Длабоко сум загрижен поради синоќешниот напад на вечерата на Здружението на дописници на Белата куќа во Вашингтон.

Насилството нема место во демократскиот живот – ниту против избраните лидери, јавните функционери, новинарите, ниту против граѓаните.

,,Ми олесна што претседателот Доналд Трамп, првата дама и останатите присутни се безбедни, и му посакувам брзо закрепнување на повредениот офицер на Тајната служба.“, напиша Муцунски на „Х“.

Тој додаде и дека Македонија стои заедно со САД во заштита на демократијата, јавната безбедност и принципите на кои се темелат слободните општества.

На Billy Idol му/ѝ се допаѓа ова.
  2. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    18.331
    Допаѓања:
    137.563
    Овој почна да забегува. Цел свет почна да го критикува Трамп без страв, а овој уште се умилкува ко мало дете за лижавче. :rofl:
    Последниов настан ич не делуваше стварен. Многу лесно помина.