1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гешталт психотерапија

Дискусија во 'Психологија' започната од mcokolada, 2 јуни 2020.

1. Nefertity

Nefertity Нов член

Се зачлени на:
    20 септември 2023
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
  2. Цунами

Цунами Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2021
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    525
    Веќе некое време пребарував по форумов и се одлучив за ваква терапија. Веројатно ќе ми треба работа од подолг временски период. Дали има некоја феминка што може да ми препорача психотерапевт кој е во близината на К.Вода или Центар, притоа сеансите да не се 2000 и кусур.

Во потрага сум по нешто прикладно за џеб и по можност поблиску за да можам подетално и подолго време да работам на работите кои подолго време ме мачат. :nod:

3. Bobica_Smokvica

Bobica_Smokvica Нов член

Се зачлени на:
    5 јануари 2024
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    12
    Здраво дечки,

Можеби доцна се вклучувам во конверзацијата, но во момент кога ми беше потребна помош и поддршка од овде ја добив идејата за да појдам на психотерапија и се одлучив за Гешталт.

Терапевтката кај која што бев ја препорачувам на секого (Александра Лазаревска 071 330 793) прекрасна млада девојка која си ја познава работата и мене лично ми помогна да дојдам до свесности и да си помогнам самата на себе.
    Ја препорачувам бидејќи знам дека јас имав потешкотија за да најдам добар терапевт, а со оваа порака се надевам дека на некого во иднина ќе му помогнам :)

На Mumoftwo30 и Flier им се допаѓа ова.
  4. butterfly_91

butterfly_91 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2020
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    736
    Здеаво дали имате препорака ,и како се движат со цените?