Гешталт психотерапија

Discussion in 'Психологија' started by mcokolada, Jun 2, 2020.

1. Nefertity

Nefertity Нов член

2. Цунами

Цунами Истакнат член

Веќе некое време пребарував по форумов и се одлучив за ваква терапија. Веројатно ќе ми треба работа од подолг временски период. Дали има некоја феминка што може да ми препорача психотерапевт кој е во близината на К.Вода или Центар, притоа сеансите да не се 2000 и кусур.

Во потрага сум по нешто прикладно за џеб и по можност поблиску за да можам подетално и подолго време да работам на работите кои подолго време ме мачат. :nod:

3. Bobica_Smokvica

Bobica_Smokvica Нов член

Здраво дечки,

Можеби доцна се вклучувам во конверзацијата, но во момент кога ми беше потребна помош и поддршка од овде ја добив идејата за да појдам на психотерапија и се одлучив за Гешталт.

Терапевтката кај која што бев ја препорачувам на секого (Александра Лазаревска 071 330 793) прекрасна млада девојка која си ја познава работата и мене лично ми помогна да дојдам до свесности и да си помогнам самата на себе.
    Ја препорачувам бидејќи знам дека јас имав потешкотија за да најдам добар терапевт, а со оваа порака се надевам дека на некого во иднина ќе му помогнам :)

Mumoftwo30 and Flier like this.
  4. butterfly_91

butterfly_91 Истакнат член

Здеаво дали имате препорака ,и како се движат со цените?