Zosto za matkata treba odnos nanazad,dali polozbata pretstavuva problem za dete vo idnina i dali poveke boli ako e takva matkata.Neiskusna sum mi treba sovet.Vi blagodaram odnapred
Ne,samo mi objasnuvase deka matkata mi bila podruga ama i deka bilo normalno i mozebi i da bilo genetski.Mi spomna deka za toa trebalo seksualen odnos nanazad
Dali nekoja clenka e bila kaj dr Irena Gosheva vo Biotek? Vidov na web deka pregled e 2000, brisevi i hpv tipizacija 2000den i plus PAP 800den, a na cenovnikot pisuva mikrobioloski brisevi paket 2800den
Дали имате информација колку од прилика чини комплетен гинеколошки преглед ехо, пап тест и брис за панел тест кај др.Кокоромановска како матична?
Мене ми беше матична до пред 3 години, тогаш околу 1700 плаќав за се, ехо, пап и микробиолошки брисови. Искрено, ја сменив затоа што многу наплаќаше. Ехото како матична ми го наплаќаше 700 ден, пап ниту еден сум немала бесплатен, а ми беше матична со години. Пос терминалот редовно не и работеше, само кеш можеше. Се надевам дека нешто се сменило до сега.
Веќе ми е 8-ми ден од менструацијата и сè уште крварам. Во меѓувреме настинав, имам температура и пијам лекови. Дали е можно тоа да влијае на менструацијата или да предизвика крвавењето да трае подолго? Исто така, сакам да напоменам дека вакво нешто никогаш досега не ми се случило – обично менструацијата не ми трае толку долго.
Овде пишувам дека темата е поактивна. Дали е подобро да одам кај др Славко или др Николина. Во Битола. Двата се во Уредот ако може некоја што знае од која страна се влегва кај др Славко и кај др Николина да ми кажи. Фала ви
Мислам дека имам некоја инфекција(најверојатно кандида) поради сиренест исцедок. Но немам никогаш имено односи. Дали можам да направам Пап тест или има друг начин да се открие што ми е? Се плашам
Оди на гинеколог Ке ти даде апче за преку уста за кандида Изфрли благо Појачај кефир јогурт Те чеша ли?