ми се избриша бројот од докторката затоа и барам тука некоја дали има број ако случајно некоја дознае во која ординација е нека ми пише ..
znaci vaka veke 1 godina ke napraveme so decko mi kako imame odnosi jas sum 18 i doma mama ne znae deka imame odnosi ne sum bila na ginekolok poslednio period malce me bole ko imame odnosi i me pece i neznam so mi e toa ke mi preporacate li nekoja krema primer kanesten ili nesto drugo
Штoм имaш oднoси, пoжелнo е дa пoчнеш дa oдиш нa гинекoлoг. Ние тукa не мoжеме дa знaеме oд штo ти се симптoмите, брисевите нaјдoбрo ќе пoкaжaт. И време ти е и зa пaп тест. Кoгa си веќе сексуaлнo aктивнa, време е дa се пoгрижиш и зa свoетo здрaвје.
Здраво, ве молам ако некој знае да ми кажи, дали во државна болница можи да се отвори картон кај гинеколог, односно тој да ти биди матичен гинеколог ??? Фалааа
Девојки може ли да ми препорачате добар гиниколог да работи со плави картончиња.сакам да си најдам матичен гиниколог
Jas ednas sum bila na ginekolog i znam deka treba da idam pocesto ama toa e ...pusti pamet...inace bev vo HERA i mnogu ubavo me pregledaa se pap test,bris,plodnost se se ...me informiraa za raboti koi me interesiraa za menstruacijata doktorkite bea fini prostirijata cista treba da zakazam denovive cisto informativno
Дали си била во скоро? како стои со гужви? мене матична ми е и супер ми ја водеше бременоста, единствено што се нервирав беше гужвата... сум закажала во 5, ке ме земеше во 6... си закажав јас за наредна недела на контрола така
Да ти кажам бев сега брзо ама немав закажано бев на боцкање кај неа и немаше гужва дури се зачудив кај неа е фул секогаш,исто и во систина идам кај уште 2 доктора и таму чекам по еден саат еднаш и 2 саати чекав глупача сегде е исто со гинеколозиве
Прекрасна е. Работи со картони,350 се плаќа за ехо ,пап тест е нели бесплатен еднаш годишно. Единствена маана е гужвата можеби,меѓутоа пак тоа е знак за нејзината професионалност ,според мене. Топло ти ја препорачувам
Dali moze da se izvrshi eho pregled ona na stomak na 5ti ili 6ti den od menstruacija?Zosto skoro nisto nemam na 5 den epten malce a treba da odam na pat i sakam da se pregledam