Edno glupavo prasanje... na koj lekar treba da odi maskoto da se pregleda dali ima nekoja bakterija ?
Јас би ти го препорачала др Душко Филиповски кој ординира во полокиника Букурешт, одличен дотор искусен, пријатен за комуникација да ти објасни што треба... Тј е и пецедател на здружение на гинеколози мислам дека беше здружение или нешто слично, ам знам дека он ги штит интересите на гинеколозите. Јас сум презадоволна од него.
zdravoo na site bi sakala da mi odg na moeto prasaje ...?? Imav sex so deckomi se bese ok no posle toa 5 min mn me zaboli od dolniot del na stomakoto jajnicite i dolle do gzot osetiv mn jaka bolka kao da me secese od natre duri ne mozev da disam da se dvizam od sto moze toa da me bolii ??
Гинеколог во кисела вода, центар? До сега сум немала матичен и сакам да си најдам, имам нередовна менструација и сакам да се проверам.
Како немаш? Колку години имаш? Еве јас ти препорачувам да идеш во ординацијата на Ложанковски, позади дом на градежници, работи со сини картони и може да си одбереш матичен гинеколог кај него
Дали некоја од вас има носено брис од вагина,во микробиологија?која е цената и кога се готови резултатите? :/ можеби и има негде горе одговор,ама дека се многу па не успеав се да прочитам.
Девојки да ве прашам знае некоја освен Систина и Ремедика дали на друго место прават приватно пап тест или останатите ги праќаат во државна гинекологија?
Мислам дека можеш да си направиш пап кај било кој а брисот да си го однесеш на приватма клиника и резултати ке добиеш за една недела..Знам дека има една приватна лабораторија кај див факултет кај кам така некако прогуглај ќе ја најдеш
Коруновски - позади УЈП. Сега се префрлив таму и бев на преглед, од прва се покажаа добри. Па за понатака ќе видиме.
Здраво девојки, имам едно прашање. Знам дека е малце глупо, ама сепак ...Имам 20 години, а немам отидено на гениколок од неколку причини. Прво срам ми е, а второ не сакам да отидам со мајка ми бидејки мисли дека сум уште невина (ако дознае дека не сум би кренала бунт.) Сакав да знам некој добар гениколог во Скопје за да отидам на преглед.