@nensss јас сум во Ремедика, кај доктор Зоран Јовановски и сум задоволна. Пиши ми инбокс може да ти дадам контакт да си закажеш ако сакаш.
@nensss ќе отидеш и ќе си кажеш дека досега не си посетувала гениколог. Нормално дека ќе те прегледна на ехото и сама ќе си побараш да ти земе брисеви за пап тест и микробиологија, ако има нешто за сигурно ќе покаже таму.
Подобро после менструација. Јас така еднаш бев, не се сеќавам што проблем имав, и ми рече дека не сум чиста внатре и не може ништо да види, па ме врати кога ќе се исчистам( кога ќе ми заврши циклусот) да одам.
Девојќи од прилика да не знаете колку е прегледот(брис, вагинално ехо) кај Др.Огранџиски во Штип? Благодарам однапред
Здраво девојки ви се случило ли кога ќе одите на преглед кај гинеколог (ви земе брисеви за микробиологија ви направи вагинално ехо со сонда) утредента да имате болки во стомакот ?
Неможам да ја најдам темата за кандида. Последнп време сум под стрес имам себореа на главата не се хранам како со треба и не спијам доволно сабајлево имам бело пранје кое не мириса никако немам чешање и мослам дека е е кандида.Како да се лекувам на природен начин ?