Дечки, предложете добар гинеколот во Битола? На девојка ми и доцни една недела, но пие силни лекарства поради здравствен проблем. Имала само по неколку капки крв, никако да и дојде...
Девојки ве молам помош. Веќе 2 3 месеци константно имам жолт исцедок а папот и брисевите се негативни. Што друго да испитам, од што може да се појави жолт исцедок? Инаку немам чешање. Ако е поради пад на имунитет дали пак треба да одам кај матичната да ми даде терапија или?
Од прелада мене така ми беше порано. Пап и брисеви супер а пак имав секрет. Да не звучам ко баба "Не седи на цемент", ама облекувај се потопло на половината. Плус кажи на гинекологот да ти даде вагиналети, мене и со уредни тестови ми дадоа.
Zenski dali na otvorot na vaginata i nalku navnatre osekate kako neso odvreme navreme da ve pecka/shtipe? porano koga odev na ginekolog, doktorkata ke zeme edna gaza, ke me naprska so neso vnatre i ke me iscisti so gazata, i posle se e vo red. Dali i na vas taka vi pravele i dali znaete kakvo e toa sredstvo ? Kako se spravuvate so ova custvo ako go imate? (Brisevi cisti nema bakt)
До сега мене не ми правеле така на гинеколог а инаку пецкањето може да е од повеке причини најчесто носење тесни фармерки и не памучен долен веш и мене некогаш ми се случува а инаку се е чисто се миам со камилица после секое мокрење и се е океј
Па јас си ставам кога имам нешто кандида или некој исцедок, ми помагаат. Не штетат,можат само да помогнат. Само прашај колку време да ги ставаш. Има 14 внатре ако не се лажам.
Јас алергија си направив пред неколку години,ги земав на своја рака. Од ништо си направив проблем. Оди на гинеколог. Само може пх вредноста да ја намали, затоа што бетадинето ја суши кожата, нема никаков пробиотик или антибиотик за да лечи кандида и слично. Дезинфекција просто кажано прави
Добар гинеколог во Битола, по можност женско да е бидејќи ми е прв пат и така би била по опуштена. Ве молам без коментари како(што има врска гинеколог си е гинеколог и маж и жена, нема што да ти е срам како кај општ доктор така и таму итн...) Сакам и мислам дека ќе сум по мирна как жена. Фала ви