Утре имам преглед на ехо и за брисеви ама во 15h e, па се прашувам до колку работи клиника за оставснје на брисевите, цел ден работат?
Девојки на пап тест ми најдоа кокоидни (топчести) бактерии. Веќе на неколку тестови ова ми го наоѓаат. Секогаш ставам вагиналети ама џабе,повторно и повторно се појавуваат. Кажувајте лек
На институт за микробиологија и паразитологија. Мислам дека се наоѓа во близина на министерството. Нека ме поправи некој ако грешам.
бев на гинеколог пред неколку дена направив пап тест и микробиолошки испитувања докторката ми препиша макмирор комплекс вагинални таблети,ми кажа да почнам со користење одма, но сеуште не добив резултати од испитувањата, дали така е во ред?
Па не не е океј, требало да ти каже зошто ти ги дава, а богами и ти си требала да прашаш. Мора да разговарате со докторите!
Здраво, имам прашање но можеби не е поврзано со темата. Дали на некоја и е откриен синдром на пелвична конгестија? Имам сериозни проблеми кои не се поврзани со се досега за што ми кажале (претпоставиле) дека е случај, ниту цисти, ниту ендометриоза или аденомиоза (бидејќи се слични симптомите со се наведено) а проблемиве се секојдневни цели 2 години и почнувам да губам нерви. Прашувам бидејќи состојбава е ретка а докторката е малку незгодна во последно време, нон стоп и ги објаснувам истите симптоми па не можам и не знам како да побарам да ме прати на повеќе испитувања. Ако знаете како да си го барам чарето секој совет е добредојден.