1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гинеколошки преглед

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од SLATKA23, 17 јануари 2010.

1. Lolita7

Lolita7 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2020
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    15
    Да не има правено некој пап тест на почетокот на месецов на државно, а да ви се јавиле за резултати?

2. simonce97

simonce97 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2020
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    72
    Утре имам преглед на ехо и за брисеви ама во 15h e, па се прашувам до колку работи клиника за оставснје на брисевите, цел ден работат?

3. Feminka88

Feminka88 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2019
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    300
    Девојки на пап тест ми најдоа кокоидни (топчести) бактерии. Веќе на неколку тестови ова ми го наоѓаат. Секогаш ставам вагиналети ама џабе,повторно и повторно се појавуваат. Кажувајте лек

4. Pinkywinky

Pinkywinky Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2024
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    Здраво,каде во државна се испитуваат микробиолошки брисеви,на кој одел

5. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.582
    Допаѓања:
    37.978
    На институт за микробиологија и паразитологија. Мислам дека се наоѓа во близина на министерството. Нека ме поправи некој ако грешам.

IMG_20250430_230949.jpg

На Pinkywinky му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Monss

Monss Активен член

Се зачлени на:
    26 март 2024
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    бев на гинеколог пред неколку дена направив пап тест и микробиолошки испитувања докторката ми препиша макмирор комплекс вагинални таблети,ми кажа да почнам со користење одма, но сеуште не добив резултати од испитувањата, дали така е во ред?

7. awkey

awkey Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2021
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    3.866
    Па не не е океј, требало да ти каже зошто ти ги дава, а богами и ти си требала да прашаш. Мора да разговарате со докторите!

8. Bal4

Bal4 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2021
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    97
    Здраво, имам прашање но можеби не е поврзано со темата. Дали на некоја и е откриен синдром на пелвична конгестија? Имам сериозни проблеми кои не се поврзани со се досега за што ми кажале (претпоставиле) дека е случај, ниту цисти, ниту ендометриоза или аденомиоза (бидејќи се слични симптомите со се наведено) а проблемиве се секојдневни цели 2 години и почнувам да губам нерви. Прашувам бидејќи состојбава е ретка а докторката е малку незгодна во последно време, нон стоп и ги објаснувам истите симптоми па не можам и не знам како да побарам да ме прати на повеќе испитувања. Ако знаете како да си го барам чарето секој совет е добредојден. :)