Имаш некоја црна особа или е болна или ќе бидде-можно е да сака да наштети на некоја верна личност црна а таа верна личност оде накај смеѓа љубов а смеѓата има подршка од црна жена...се појавува полжав-нешто бавно можеби ќе е таа ситуација... Некоја црна особа како да критикува,посочува некоја друга црна или разговараат дали за некоја преселба,бременост во брзо време..... и ќе имаш изненадување од црна особа или непријатно ќе биде... Имаш многу стрелки-посочувања или и двајцата се сакате..... посочување кон црн маж кој оди накај изненадувањето или тој е на Е...ќе се раскрсти нешто при што можно е да се стави некој крај... Ти се појавува нова смеѓа љубов понатаму или симпатија....поради која што ќе се двоумиш... Можно е да плачеш дома...имаш црн фустан-петок спрема сабота...и ќе ти влезат дома некои душмани... и некоја плава жена ќе се прави како се да знае... не значи дека сум/ќе погодам ! Поздрав
Гледање на кафе...уште од малечка обожавав да ми гледаат на кафе...и ми беше голема желбата да научам да гледам..се сеќавам како малечка кога моите ќе направат кафе јас им ги вртев финџалите и кажував 300 глупости демек гледам вампири,мајмуни,кози..хахах ....но потоа мојата желба се оствари и научив да ,,гледам на кафе,, ...многу пати имам погодено на другаркиве а и мене исто така ...така да верувам во гледање на кафе...можби се тоа е некоја случајност .. но сепак верувам... и редовно кога се собираме кај некоја од другаркиве вртиме финџал... ...и секогаш ми е интересно кога гледам или ми гледаат...забавно ...
а да пишеше со помали букви и не морало во боја..некако очи ми извади P.S. немој да се навредуваш,лутиш
Tammy-Bass,прочитај си Спојлер се извинувам за офф za-forumot/koristenje-na-kirilica-i-pravila-za-pisuvanje-na-mislenje-t747/
дали знае некој што значи луљашка и сум се нишала на неа и некој сум држела? тоа ми видоа у кафето.. ако знае некој нека пише
Здраво феминки случајно ја отворив темава и ми се допадна, гледам дека постирате слики за гледање би сакала некоја од вас и на мене да ми гледа ако сака