Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гледање на кафе

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Vodolija, 12 јануари 2010.

1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
  2. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Не знам да гледам на кафе :D Не верувам баш онака за забава со другарките ќе ми кажат 2-3 лаги што вика Тетка Хајрие :D интересно ме и да слушам по некоја случајност нешто и точно ми се испаѓа ама се не се не дека верувам нешто посебно . :)

3. minnie-mouse

minnie-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Не верувам ни јас во гледање на кафе, чисто онака за тепање време, место да се испие кафето за 10 минути си имаме со другарките занимација еден сат :D

4. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    За гедаше на кафе најсмешна случка што ми ја имаат раскажувано е дека на дедо ми некоја подалечна роднина тетка ли му била или баба незнам точно имала керка. И дознала она дека керката има дечко и сега да ја натера да и каже нешто и вика ајде да ти гледам на кафе. И седнуваат и вари кафи и и гледа и вика: ауу керко тука некој дечко гледам. Како дечко, каков е? Плаво-цмеѓ накај црн. А висок е или низок? Немоем да га видим седи :rofl:

Си сакам јас понекогаш да ми гледаат на кафе другаркиве ако ништо друго ќе се изнасмееме... Не верувам дека е вистина али ајде.

Ма да еднаш во шољата ми се направи срце ама едно големо убаво и линиите правилни не сум видела такво нешто до сега стварно :o иии после недела ден нешто најпрекрасно се случи :$

5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    го практикувам скоро секој ден ...и да ми се има исполнето нешто..имам еден брачедд и тој ко ќе ми гледа кефој сумм оти се годи иихихи и со душа чекам да ми дојди на гости хехехе :lol:

6. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Во средно школо секоја средба беше пропратена со гледање на кафе...небаре судбина ти се решава...го слушаш со внимание -гледачот на кафе :lol: ,кој сакал нејќел ќе погоди све пошто те знае нели, :lol:
    Ќе ти најде змија-ау душманка,зајак-нешто набрзина ќе ти се случи, линии-некаков пат,птица-ќе чуеш некои вести-ако е бела-добри се вестите,ако е црна-лоши вести,..итн....:rofl: хахах колку ни беше интересно толкувањето......и на крај најбитната работа-замислувањето желба,-ја мислиш и мислиш и стискаш со прстот што повеќе за да трагата биде повеќе бела,оти ако е повеќе со талог-желбата нема да ти се исполни :rofl:

7. meredith

meredith Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    78
    понекоаш си гледаме со другарките на кафе , онака ко за забава само.....еднаш мајка и од една моја другарка на нејзина комшивка и глеала на кафе и и видела смрт на некој близок , и по две недели и умре блиска роднина :)

8. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Ајде хелп од некој постручен.
    Си гледавме како и секогаш со другарките и одеднаш забележавме Огромен човечки череп ама онака баш вистински беше изцртан мислиш до тебе е. Многу се исплашивме зашто ептен беше реалистички. Да не знаете можеби што значи?

9. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    386
    Не пијам кафе, освен со друштво кога ќе се собереме...и решив ќе се одвикнувам од гледањето ама ќе видиме на следната собиранка колку ќе издржам... Јас не знам да гледам, само ми гледаат и ништо мислам до сега ми се нема исполнето..ама последната желба "толкуу ми беше убава" а ни И немаше од исполнувањетооо :))

10. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Јас не знам да гледам на кафе ама многу ми е интересно кога ми гледа некој. :lol: Познавам неколку личности што знаат да гледаат и неколку пати ми погодиле. :)

11. romanticna.dusha91

romanticna.dusha91 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    а како толкувате доколку при стискање на желба ви лизне прстот? :)

12. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    значи со сигурност ке ти се исполни желбата 8) 8) 8)

13. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Јас искрено верувам во гледање на кафе, затоа што многу ми имаат погодено буквално како јас сама за себе да си кажувам а и во иднина ми се остварувало тоа што ми кажувале.
    Како и да е, сакам кога ми гледа некој што незнае ништо за мене и да ми каже како што тој гледа, а не другарка најблиска што знае све за мене и фала богу ќе си поврзе работи и ќе ми изнакаже се што сакам да слушнам :D

14. Mackaaaa

Mackaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    26
    И верувам и не, но си гледам за тепање на време интересно е. :)

15. unlucky

unlucky Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    80
    Верувам кога ќе ми одговарат тоа што ќе ми го кажат иначе не.:P

16. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Да.. повеке за тепање досада.. :rofl: :rofl:

17. Zumbula

Zumbula Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    139
    јас верувам,ми имаат мн погодено луѓе што не ме познаваат. имам слушнато за некоја жена од ѓорче..да не знае некој како може да ја најдам?

18. swanprincess

swanprincess Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    27
    Гледањето на кафе го гледам исклучително како забава. И да најчесто се погодува бидејќи ти кажуваат ептен општи работи и ти си ги поврзуваш така како што тебе ти одговараат..имаш непотребни грижи, ќе слушнеш глас, некој те набљудива итн итн.. Па кој не би се пронашол тука :D

19. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    не верувамм дека постои начин на кој мозе да се предвиди иднината ниту да се менува ......... :)

20. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    хаха леле поорано да кога почнавме кафе прв пат да пиеме со другарките 6то - 7мо одд. поентат на кафето беше некоја да ти гледа - боштум знае... дури имав една која и цел муабет составаше од тоа што гледа во филџанов - глупости :D али за тоа време солидно губење време...