AVA KARABATIĆ: "Meni je užasno žao one djece što su abortirana, ne mogu zamisliti kako oni sad žive, jel' idu u školu, kako se snalaze u okolini...ajme neću niti više misliti o tome." Тебе требало да те абортираат дур било време-.- Не е за тука ова ама ај. коментарите. Еве ви од Ава да се посмеете. Алал да и е бе колку е глупа секогаш успева да ме цркне од смеа. Топ 10 бисери на Ава Карабатич… Без конкуренција: 1. Јас сум за, да се сруши црквата Свети Донат и да се изгради уште постара! 2. Често ги менувам фризурите, некогаш се шишам кратко некогаш долго. 3. Да имам прилика да бидам нешто друго во животот би била коњ или делфин заради нивната грациозност. Инаку зошто стилот на пливање ДЕЛФИН се вика така ако не е крстен по делфинот! 4. Секогаш сум вклучена во мобинг. Имам 5 мобилни. 5. Веќе никогаш нема да имам самодовреба во другите. 6. Да сум пилот, дефинитивно би управувала со воз. 7. Ги поздравувам своите родители, посебно мама и тато! 8. Градите можат да ви пораснат ако пливате, зошто така расте и градниот кош. 9. Ава, дали некогаш си била под анестезија? – Да, сум била на забар. – Не, немислев на тоа, на целосна анестезија? – Пааа еднаш кога паднав и го повредив глуждот па ме болеше коленото…. 10. Живеам здраво. Спиро секој ден медитира по пола саат, а јас по 30 минути!
Мореее Ава кој талент е еееејјјј...Господ да чува,зарем е можно толку мозокот да не и работи,па да и текне што зборува? Цццц што нема по светов...
Се' од овде да се премести во трагикомички статуси, коментари.. таму припаѓаат. И каква грешка слика добивте за гламстик од ова,ех.
Во автобус: -Што правиш? -Еве, ти?... -Еве и јас Во маркет на каса: -Ооо па кај си ти бе? -Евее бе , ти ? -Еве и јас, ти шо праиш? (две соби и купатило ебате што може да се прави у марекет на каса...
Се јавува на домашен тел- што прајш? Еве доома си одмарам. А дома си?да не лаЖеш? пу бреее не сум дома,го земав тел со се кабeл со мене
Пред некоја недела другар ми на телефон збораше и.. Ѕвони телефонот му се јавува другар му и го прашува кај е. -А бе дома сум.-му вели другар ми. -Епа,ела на печурка сите сме!-другар му. -А бе чекај прво дома да одам ,после ќе дојдам да треба јадам ! -А бе кај си ти? -А бе кај тебе пред влез ,со Анастасија,Цветанка и уште едно чупе седиме. Јас и другарка ми умревме.. Спојлер Глупави се одговорите