Кога сум била мала многу сум сакала сувомеснати производи.Еднаш мајка ми кога го средувала фрижидерот наишла на 3 расипани виршли , и кога сакала да ги фрли јас сум и ги побарала за да ги изедам ,но таа ми кажала дека се расипани и ги фрлила во корпа . Кога заминала замислете сум пошла до корпата и сум ги изела После ми пикале прсти во гркланот за да повратам и право во брза помош .
Ех многу глупости имам правено. Некогаш ме фаќа носталгија за тоа време и сакам пак да ги направам. И најчесто слушам дека треба да пораснам Најзабавно ми било кога сме мавале луѓе од тераса со кесички полни вода. Еден човек го погодивме и почна да ни фрла камења на прозорот. Малце језиво ама деца како деца па се смеевме.
Најдов кондом не отворен и кога го отворив воскликнав ,,вау каков балон,,Фино лепо дувајќи го, право кај другарчињата на улица да го видат,а сигурно не останав незабележана и од возрасната популација
Татко ми беше со една друга моја роднина, јас мислев дека тоа е мајка ми и трчав натаму, кога видов дека не е таа само застанав и почнав да плачам... Тогаш имав 3-4 години а и ден денес сите ме зафркаваат за тоа и раскажуваат на други
Nemav strav kako dete od mravki gusteri i drugi bubacki i obozavav koa ke sedevme familijarno vo dvorot, na babami koja se plasese od insekti,obavezno da ja pocastam so eden gostin na ramoto(najcesto od pogolemite gusteri xd) Istotaka koa nesto ke mi odzemea kao za kazna na pr igracka,mp3ka,cd,kniga ili drugo,kriev tajno predmeti namerno za ovie dur gi baraat ja da iskoristam prilika da si zemam toa sto bese krenato i si uzivav tajno vo pominatoto vreme da ne primetat deka sum si zela toa so mi sokrile
За малку ќе ја запалев куќата , обидувајќи се да испржам јајца , на мои 6 години . Баба ми ме чуваше , но во тој момент излезе до бавча да земе една марула за да ми направи салата да јадам ( бидејќи побарав пржени јајца и марула ) . Ми рече душава - не прави ништо глупаво , се враќам за кратко - и јас ( не ) ја послушав , направив таква глупост , што денес кога ќе ми текне , сеуште го паметам првиот изеден ќотек од - баба ми . Мајка ми ме има плеснато по задникот неколку пати кога сум и терала инает , ама баба ми , никогаш . Ова и беше прв и последен пат .