За баланс во универзумот Зошто оваа фигура - ❤ - ја викаме срце кога вистинското срце има друга форма?
Хахаха, не знамМоже оти не го знаеме вистинското име на таа форма, па ни одговара срце да биде. Кое е вистинското име на таа форма? Сакам да знам озбилна сум.
Љубов. Демеκ две сρциња (вистинсκи, телесни) едно до дρуго пρават таκва фоρма. И аκо се две едно до едно, многу блисκу сигуρно се љубат не? Не баш - ама нели глуп одговоρ баρаме? Зошто внуците κога си игρаат глумат деκа доаѓа κρадец во нивниот дом и одлучуваат да си одат од дома пρед да дојде κρадецот? Зошто ич не знам?
Зашто ако си ги убоцкаат нозете ќе немаат баланс на телото и ќе станат обични мушички кои нема да знаат и можат да плетат... Зошто планетата ни е Земја а викаме земја и за земјата по која газеме и викаме земја често за песок кога гледаме...
Хахахи јас тоа се прашувам ама никој не знае да ми одговори. Како да се справиме со глупи непријатели?
Е зошто де, заради хигиена демек бела боја асоцира на чистотата. Зошто не постои кардио хирург кој ќе ги зашие емотивните рани на срцето?
Za tie rani edinstven lek e iskrena ljubov. Tuku, da se vratam na temava, da napisam glupo prasanje. Zosto mravkite ne spijat?