Дечко ми само што си отиде, беше воодушевен од моите кулинарски квалитети Жал ми е што толку брзо си отиде....... следува дремка после ручек, ама ајде утре сигурно ќе ја надоместиме Во друштво на кафенце до мене и со Polyvore ве следам
Многу ретко се случува некој правилно да ме процени, а на лоши проценки веќе се навикнав (особено ако биле само од гледање). Веќе ми се смачи, но сепак е ме радува што откако ќе ме запознаат луѓето го менуваат мислењето. Муабети си имам слушнато, ама ако нека си зборат...позади добриот коњ се крева прашина Во темата ,,Нечие лошо мислење за вашата личност,,
СДК дека е постојат луѓе кои незнаат што да прават со самите себе. Луѓе без цели во животот, со речник доведен испод нула... Луѓе без аргументи и без основни познавања за некои ствари. Да, драги мои, постојат такви луѓе кои лутаат во времето и просторот, бараат конфликти, не заради тоа што имаат нешто многу што да кажат, туку за да останат забележани, кога веќе на друг начин неможат. Луѓе на кои устата им е полна со навреди, а мозокот за жал им е празен и шуплив. Па жалосно е во ова време да бидеш нееманципиран, жалосно е во ова време на напредна технологија и неограничен пристап на информации да си останеш глуп и затупавен. ПС - Некој некаде спомена диплома и факултет?!? Хмммм... па подобро е да се пофалиш со дипломата и завршениот факултет, отколку со ограничениот мозок Во СКД
За да се опоравиш од врската мора да почнеш да излегуваш повеќе и да бидеш опкружена со позитивни луѓе и ќе видиш дека постојат и други риби во морето Во љубовни проблеми.
Само што видов дека имало и тема предлози за сајтот Би можело да се отвори тема Фејсбук фрикови(не мора баш овој наслов) каде што ќе може да се постираат фејсбук слики, бидејќи има многу интересни за гледање
демаркирано од општеството,полна со интузијазам и полна енергија да сторам се што не сум сторила,се чувствувам волшебно,уживам во секојдневието.....понекогаш обожавам да бидам малку сама и да ги расчепкам фолдерите во главата полни со глупости,денес е тој ден.рисајкл бинот веќе е полн сега ќе го форматирам и одам да спијам
Но тој мене не ми нагласува ништо......ми кажува дека е со цимерите а јас знам дека е сам. Се обидувам да си ја контролирам љубомората и признавам ова што го кажа Томција ме смири малку Сакав да го знам вашето мислење за тоа што преќутувам
Понекогаш знаеш да предизвикаш солзи на моите очи, но од среќа, од задоволство што те имам покрај мене. Да , убаво ми кажа - премногу сме поврзани, зарем може повеќе од ова? Не, не може. Извини што понекогаш се сомневам во твојата љубов, знам никој друг не би го истрпел ова што ми се случува , што ни се случува на нас. Фала ти што си покрај мене и во добро и во зло. Те сакам.
Неделниот ручек за мене значи приготвување на нешто набрзина, нешто што веќе го имам во фрижидерот. Тоа е поради фактот што сакам бар еден ден во неделата да кренам глава од готвење, да одморам, да се прошетам.........односно да се посветам на самата себе Затоа денеска за ручек......пире и виршли.
Пууу бре женишта, листам ли листам низ Феминава ни наша, читам ли читам мислења, се смеам ко недоквакана, замислувам како би било кога јас би се нашла во вашата ситуација......и искрено сфаќам дека има многу форумски ликови кои би сакала да ги запознаам во вистинскиот живот иако и оваа виртуелна дружба не ми пречи). Си требаат позитивни ликови како вас женчиња и во реалниот живот, си требаат Ајде, кажувајте кога ќе биде фемина собиранката, да превртиме некое клубче.....така убави, весели и паметни
Девојче имаш само 15 години, нема зошто уште на тие години да се измачуваш со прашањата што ти фали и зошто немаш дечко. Мада и јас не сум многу постара од тебе ама на 15 немав дечко и не ми ни текнало дека сум фалична . Кога тогаш ќе се појави вистинскиот, за вакви банални работи не си го измачувај главчето . Се живее и без дечко. Ем сингл, ем без другарки
Никогаш не се откажувам. Се водам по она - ако си упорен и ако знаеш што сакаш, ќе го добиеш. И ако паднеш првиот пат, тоа ти е искуство плус за понатамошно борење и успевање. А и ако сум се откажувал така лесно, немаше да бидам тоа што сум денеска.
Зошто немам 17 години? Не, не... зошто немам 65, пензионерка да си бидам, стокмена бабичка, напуфкана, наџиџана, намирисанка, подвиткана во тегет џемперче и да си седам на тераса, а овој мојот кафе да ми прави, измеќар да ми биде И да ми го ране папагалчето што ќе ми црцори по цел ден, и на бања да одам, да шармирам дедовци ....
Јас преферирам лосиони и путери за тело,но во лето користам и спрејови онака за разладување(плус имаат добар мирис) Најчесто користам оние од Авон ..моментално користам од јагода и гуава пред 3 месеци користев еден со мирис на кокос...иако го обожавам мирисот на кокос овој беше катастрофа too much за мене! И ене го фаќа прашина
Копнеам по подебели веѓи (јас имам некоја средна дебелина), искрено ретко на која девојка и стојат, ама ми се преелегантни ахххх
Сакам да ја пробам пудрата од орифлејм Giordani Gold, но се двоумам ... што мислите вие. Ако ја има некој користено сакам да ми даде препорака Еве ви и слика во прилог
-јас во глава имам една многу специфична карактеристика,секогаш знам што барам.ми се отвара слика во главата и барам- во темата мод ни критики....се согласувам со ова реченица!