Денешната младина: Ова младо све забегано мајке ми!!! Тоа се треба да се земе и потепа!!! Или треба да се земе и да се однесе по ниви и фарми, од сабајле до вечер. Па ќе видам после дали женскине ќе ми одат пицнати ко за на ноќна придружба, а машкине единствен алат со кој ќе се фалат ќе им биде... Мотиката. Ма шо ги вртам крај краева, горда сум на она што сум била јас на нивни години, и за ништо не би се менувала. =)
Интересни ставови прочитав, за нешто што треба да се третира само како реалност, ни украс, ни товар. Невиност-украс или товар
Месецов ко месец на љубов да беше ама повеќе раскинувања видов и слушнав, отколку љубов. Уште една од моите другарки раскинала, па вечер ќе биде интересно Сакам да кажам...
Исполнето, уште ги анализирам случките од вчерашниот ден, кој ми беше доста напорен. Согледувам дека е е супер завршено и се чувствувам прекрасно. Како се чувствувате денес
Се фарбав црвена...пак! (во СДК мислам пишуваше за експериметите со косата ) Спојлер и мало не сум рекла дека не пијам бе, може само помалце ќе пијам
Од време на време правам лапсуси, а најмногу ги утнувам вујко ми и вујна ми. Инаку си ставив јас на се` цени Спојлер моја импровизација..и двете мислења ми се врв
СДК си ја земав матурската слика и искрено малку се разочарав. Таа не ми ја погоди шминката, дефинитивно цела фотографија ја прогласувам за уништена поради тоа. Боже Боже, како да не сум јас на сликата. СДК