Ако сме се поставиле како робинки и слугинки така и ќе бидеме третирани... Ако сме ги научиле ..... да биде зготвено, испрано, испеглано, чисто... секој ден сме заробени во секојдневните домашни обврски и не гуши самиот дом, тогаш нормално дека бракот би ни претставувал ропство...
creshicka напиша:-имав рипка но ми избега додека и ја менував водата ми влезе во таа дупката на водникот. -имав и хрчак но заборавив дека го имам па умре од глад. РИП и на двајцата, животните се осудени на пропаст со мене. Инаку би сакала да имам маче, баш ме интерисира од што ке умре? Боависта напиша-И ова треба да биде смешно или?!? Како прво не личи дека го напишал човек од 20 години, туку некое дете од 5 години. А како второ, ако не се грижиш за животните, подобро не земај милениче, за да не ги мачиш. Грижа за домашни миленици.
Форумов е и за забава и за да научиме нешто, ова важи и за момци и за девојки.....сите дознаваме по нешто ново, споделуваме искуства и сл. Се надевам ќе ти се допаднеме Добредојде
Јас денеска сонува како сум била во голем град имала сам ептен црна коса долга, било морничаво времето, имало многу луѓе. И сум стојала до некој си дуќан некое девојче питало ме нешто и јас и одговараше кога отвара продавницата ама на КИНЕСКИ ЈАЗИК Не сам знајала дека знам Кинески и коа се разбуди прво се зачуди, па почна да си се смеам, ама незнам ни самата што значи тоа што сум го кажала Уште фале и на Јапонски да почнам да сонувам И така сонувам си на Македонски, Германски, Англиски, еве сега Кинески, утре мош и Африкански глупости Од темата Сонови
Ќе разгледам огласи за кратко, може ќе бараат чистач под сукњата на шмизлата или масер на бикови мадиња. Нека е со помин.