Што би и кажале на форумџиката над вас: ,,Абе ќе се мажам, бе. Абе ептен сум среќничка конечно нели? И ја така мислам!‘‘ притоа строго задржан Штипскиот дијалект
Тражев слики и за други феминки ама оваа ја најдов па ме потсети на тебе затоа ја ставив. Значи не ме бидува за темата ни тебе не сум те погодила. Штипски тема: Ми личи на
Крив е хороскопот!Крив е стрелецот за тоа што незнам да готвам,не јас! Во Испукајте се или нешто слично
Јас м`кнам се` и сешто, подобро да имам, него да немам. уствари пола ќе искористиш , а дали и толку ама никад се не зна. Лолитка права грижлива мама и домаќинка во темата: На одмор со мали деца
Се чувствувам како јајце, на лицето белка, на косата жолчка Алал да и е на кокошката што ме снесла Во како се чувствувате денес
Имам мачка и многу си ја сакам И многу сум среќна сега, пред неколку дена се породи Се осеќам како бебе да ми се родило 5 нови маченца јухууу Тема Домашни миленичиња
Да се стави визен режим за Скопје за ние провинцијалците да не можеме да дојдеме. Тема Сакам да кажам.
Се брзам да ја читам Хари Потер, затоа само еден краток коментар ќе дадам. Се отепав од чекање додека ја купам шестата, сега тешко се одвојувам од неа.
Јас од утре почнувам со работа во фабриката на другарка ми. Ќе работиме се додека не дојде терминот за тргнување на одмор....и онака немавме што да правиме, освен мерењето на улиците Едвај чекам да дојде утре
Сдк ама ич не сакам бескорисни луѓе, луѓе кои за ништо не придонесуваат со добро. Но очигледно на некои луѓе крстот на гробот им е единствениот плус во животот... СДК