Играва не е тоа што постирате. Во иднина играјте ја како што треба, инаку мислењата се оф топик и ќе бидат избришани.
Единствено што сака е да ја сменам нервозата. Да не се нервирам и да не избувнувам лесно. И јас би сакала тоа да го сменам ама не се мени толку лесно. Тамам ќе решам да се сменам и да ги примам работите посмирено, нешто ќе ме извади од такт и се пропаѓа во вода. Ова мислење последно ти го прочитав и нај ми останало во меморија
E па не можам веќе да ќутам, ако сакате и обесете ме. Нема ништо смешно во последниве 30 страни од темава, само еден збор што ви бил смешен сте го потенцирале, хаха. Ако ставате мислења ставете некои што на сите ќе им бидат смешни, не само по еден збор Од темата смешни мислења говоров
Ве молам да ми кажете, нешто од вагиналетиве ме боли долниот дел од стомакот, дали е тоа нормално? И како се отвораат проклетите вагиналети? Се изнамачив додека да ги отворам. Морам сама да ги виткам за да ги пикнам. Бројче и вагиналните патешествија во Интимни прашања и проблеми