Јас носам наочари од 7 години....Астигматична сум, потребни ми се. Но нема никаква врска со самодовербата, и со тоа дека машките не сакаат. Имам другарки па и другари што носат наочари и баш се привлечни... Некој ги спомна и фиксните протези, и јас имав фиксни и наочари носев па тоа воопшто не ми влијаеше на ништо (иако имаше такви идиоти кои се потсмеваа, и да завршија со по 2/3 заба мањак). Така да само напред и ич не се секирај. Ако некој те сака ќе те сака и ќора и саката и секаква :]
СДК дека е утро.. Според мене најубавиот дел од денот кога очите ти се залепени, не гледаш ништо пред себе, а ти сепак куцаш еден пост на фемина СДК
^ Следниот што ќе оди оф топик, ќе му биде избришано мислењето И без жалење и елегии оти ве предупредив
да може да се каже дека тој бил затекнат и незнаел што да одговори но машко е по некој ден треба да ти каже што мисли тој
Со што ги храните вашите миленици? Дали купувате специјална храна или пак им давате тоа што ви останало на вас од храната. Дали сметате дека е добра идеа да се отвори парк за животни, јас сметам дека тоа е добра замисла .
А каталонци за вас е секогаш Реал, Реал, Реал. Не ми е јасно бе, зошто не може да се воздржите од вакви коментари. Ќе помислам дека го зборите тоа поради разочараност што не ја освоивте лигата .
Овој гарант шмекнал некоја од тие бабичките После ќе лажат они демек притисокот им се качувал од возбуда поради настапот До креонот ќе да е, шармер
Оти сите го напаѓате Никола,ќе се покаже и он кога тогаш,досега немал прилика да се истакне Тема:Преживеан
Јас Бегство од затвор ја имам 14123 пати гледано и сум заљубена во Мајкл Скофилд. Го обожавам, секаде ми е на позадина, дома го знаат како мој иден маж. Дури некои другари ме викаат Скофилд поради тоа што го сакам .
Дoбро што се фатиле за реал, каталонци досани сте и од завист пишувате глупости. Реал ис тхе бест Кога Реал освојуваше се живо, никој не ни знаеше за Барселона. Многу ме нервираат кавази навивачи кои навиваат само додека Барселона е на врв, а до вчера не ја ни знаеле барселона, на фб се плат а незнаат еден играч да набројат
Од темата Сервајвер. Мартина и Кристина се најдволичните од цел Сервајвр.Имаат по 1789545852 лица неможеш да ги познаеш. Ама сепак најјак ми е Милан.Човекот не се плаши да си каже се што мисли...... и тн.