Едвај чекам да дојдеН викенд ќе си ја китам елката. Тема: Новогодишни елки Епа ајде,сигурно убава ќе ти биде
,,Временцињава убавКи ама времињата - лоШи. Сепак таа вели дека: Јас сум ИДИОТ(ние не мислиме така) и не знам да мразам....А би научила да знам како само...,,
Некои се гласни за храна, некои се жедни за вода а некои се гласни и жедни за љубов! Повеќето се гладни за љубов и внимание! ... Роузбуш посебно во СДК плени со убави постови и мисли
Оваа новата епизода повеќе ми се свија од старата. Човече колку ми беше јако кога оваа му го направи тоа, се пресмеав . Значи дефинитивно се закон! Чекам нова епизода со нетрпение. Во било која тема од категорија Серии и Емисии
Дедо Мраз сакам да ми донесе торба полна со чоколади слаткиши и подобар метаболизам... Тема - Што сакате да ви донесе Дедо Мраз
Мојот фитнес ден (+ мотивации) Денеска си извежбав порано уште пред ручек и мојот фитнес е завршен солидно: 4х50 стомачи и 4х50 чучњеви т.е по 200 од двете + положба свеќа. Според валкроид( денес во еден правец само пешачев) 5,81км и 7258 чекори, а според Акупедо 6,35км 280,5 калории и време 01:01:44 . Аман бре Лукс, ај во фитнес, бегај од диетите , не си дебела
Шминка - колку ја обожавате и колку ја користите! Користам шминка МНОГУ. И обожавам да изпробувам нови видови,нови изгледи...опсесија ми е.
леле појма немам, ај сега од статусов ќе извлечам нешто. не примам рекламации ако не е точно. тема: кога ти беше најубаво? Кога љубовно се гушнавмеееее
Тема: Сакам да кажам -"Јухууу , ве пуштија од затвор и одма слики на фејсбуци , која нокти правела, која на фризер , еххх Македонијо , нем да не ви пишат минус ако не се чекирате на фејсбук во кој салон сте".
Тема: ФМЌ Здраво ќоше. Еве ви пишувам за месецов. За разлика од вас јас не пишувам секој ден како некои овде, туку еднаш месечно. Вака има да кажам нови работи.
Тема:Сдк Убаво ми доаѓа кога сум сам.. Да се разбереме, не осамен, има луѓе за кои имам огромна љубов но сепак полнам батерии со тишина. Баш ради тоа ми е криво што го укинаа полицискиот час, сега не можам да седам на тераса, пиејќи какао и слушајќи ги птиците да го гледам зајдисонцето.