Не можам веќе да ја истрпам мајка ми со нејзините критики и совети.Аман жено,со кој сакам јас со тој ќе бидам,мој е животот не е твој! Од темата СДК.
Се убедив дека дечко ми не е педер, је је јеееее се покажа како и поише мажјак од она што го замислував
Велат дека делувам на ладна личност, на неемотивна. А всушност длабоко во себе, сум многу кршлива и емотивна, па знам сама да си заплачам. Така ми е полесно.... Од темата: Емотивност
Животот е патека... Крстопат... Јас незнам кој пат да го одберам, се надевам дека нема да погрешам... Суров е животот, но јас не го живеам како што го живеат другите. Се сеќавам на старите денови, колку беше убаво, колку беше весело... А сега, е се тажно, пусто... ОД СДК. марама ме претрка
Темава не поттикнува дискусија! КЛУЧ само не знам кој да го изберам, кој најубаво одговара! ( слики од клучеви ) Тема-Дупла или несоодветна
Татко ми е многу гласен. И докторката ме изнервира, ме остави да чекам, а имав закажано. Кој ве изнервира денес
Аман Мамоооо! Остај ме да си го живеам животов, не ми се мешај, ќе излегувам со кого сакам, сфати веќе дека ми е дечко кој го сакам и сакам да бидам со него. Аууф само проблеми па згора на се и компјутеров ми се расипа