Од социјалните мрежи користам скајп и мсн.Имав фејсбук,ама го избришав поради тоа што се каравме со дечко ми. Пред некое време морав да го активирам за да бидам во тек со факултетот,со предавања и слично.
СДК дека не ми се спие еве веќе помина и полноќ а јас не можам ни да помислам да одам во кревет што ќе биде оваа несоница и.т.н тема:СДК
Ама ја прашав други форумџики која програма користат ама не знам да се снајдам на неа Тема Модни критиики
Ајде стани да ми правиш друштво досадно ми е! Што би му кажале (мислењето е напишано во кое било незгодно време )
Зарем и за продавање на пластични шишиња треба да се поднесе данок? Нека поднесат данок и затоа што дишат ако не. Не смеат да дишат, земаат социјална помош воздухот се троши.
Што сакаше да кажеш, ај дообјасни малку, само два збора си пишала, што ќе разбереме ние од тоа? Денешната младина...
Јас вриснувам, легнувам барем на стомак врз дечко ми. Ајде кога веќе - газов нека го сликаат, само не фацата. Бившиот веќе умира од смеење, јас врискам од срам. Бродот си заминува. од тема;најлудо место на кое сте воделе љубов
Пирамитката - Мир хармонија сонце апостолки и едно ленено фустанче и Пирамитка е среќна! Дај фрлете некоја банана навака... Од...ниедна тема конкретно...Од онака
Свекрва ми е најбезобразно суштество без осет. ах дафне ме претрка Дафне Вие не сте нормални, ајде сите луѓе што шират негативна енергија, нека се испроектираат астрално некаде подалеку одовде