Мисс ајде да се запознаеме ,не сме се сртнале до сега на форумов Тема:Што би и кажале на форумџиката над вас? (Да не дојде до неспоразум сварно прв пат те сретнувам на форумов па незнам што би кажала )
Немам ништо во плакаров за излегување, ама не ме интересира, ќе најдам нешто. Утре ќе се дотерам, да, да уште од денес размислувам за утре. СДК
Така пишав марама кога се зачленував, до мене имаше марама ја видов и така се одлучив за моето корисничко име, не дека носам јас многу марами (таба би требало во некоја тема (не знам точно која ) )
Те сакам, и секогаш ќе те сакам. Не можам да го замислам животот без тебе, секоја секунда, поминува како цел ден кога не си до мене. - „Што би му кажале“
Се пакувам и одам накај парк, за мене нема зима за одење во парк, не ми е гајле што е ладно и што вее снег јас сакам во пар и тАчка
Е значи ептен ме настрвивте со оваа руската кујна, и има да ми дадете рецепт, оти и онака сакам се да си пробам СДК
хехех од Бројчево, нема од збор до збор да те цитирам, туку со мои реченици Леле пак се поболувам, грло ме боли, пак имам симптоми на настинка леле пак сум денес болна Поздрав до сите настинати
Почнувам да мислам дека правам грешка. Дали љубовта што ја чувствувам спрема тебе е доволна? Ме ладиш кога си таму, па такво ѓубре стануваш. Размислувам за нас се почесто, а ти се повеќе и повеќе си пресудуваш против тебе. Се надевам утре кога ќе си дојдеш ќе се обидеш да средиш нешто, а и една недела имаш. Ако не , незнам колку вреди да останеме заедно, кога престануваш да ме исполнуваш.Ме живцираш, сериозно! Не сме се виделе од втори, а ти ќе ми дојдеш со сестра ти, па и ќе седи тука дур седиш ти. Кретен си... вака звучи исфрустрирана марама )) заклучок = да не си и на лоша страна
Активните членови на форумов ме знаат кој сум, така да нема потреба од банирање Вака нешто во тема за Банирани корисници
Прочитајте ги правилата на форумот, не сакам кршење на истите. Темата ќе биде заклучена, а во иднина претпазливо. (опомена за некој нов член кој прекршува правила )
Тефф на првата слика се ти е измешано. Ај што ти е гол стомакот, може така сакаш да си носиш, ама ташната , кожната јакна, ланчето и каишот ми се премногу за комбинацијава. На втората слика лично мене не ми се допаѓаат парчињата и не ти се добро искомбинирани (според мене). Подобро би било со црни штикли, а не бели, без разлика на белиот накит.
Моментално читам ... од ... Па, сеуште сум на почетокот и немам оформено мислење .. Понатаму ќе видиме Од темата '' Моментално читам ''