Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Говор од форумџиката над тебе!

Дискусија во 'Форумски игри' започната од Offspring, 6 јануари 2011.

1. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    хардверот мора да е со ред за да работи софтверот хахаха Душица, ќе го најдеш тој што ќе ти покажува се што треба, don't worry
    :D :D :D :D мислењево браво Мистери :up:

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    ... И мене едно време ме помислија дека сум некоја непожелна форумџика, ама вистината испадна на виделина. Ако не си таа, ќе се дознае со текот на времето ;)

3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Аманте бе форумџики, што е ова препукување! Па веќе и мене ме налутивте!!! ]:)

:)

4. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Калиопе, Теранова и Њу Јоркер имаат ок цени на попуст, но само за маици или нешто слично за помалку од 100 - колку крпа да си купиш за дома хаха
    Квалитет - хаварија! А Њу Јоркер па........колку не ја сакам марката, copy-paste на H&M, се е имитација, се! Гледам сега и од другиве почнале да копираат. Квалитет 0! После првото перење- правец канта ! хаха

Не ме занимаат! Подобро од Рамче ќе купувам или во Second hand отколку од горенаведениве “брендови“

5. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Ветувам дека ќе пробам да ставам крај на некои работи
    Ветувам дека ќе почнам со активна спортска активност, сакам да си идефинирам мускулчиња и до пролетва да си ја пеам .........ОНА Е БОМБА
    ......дека ќе му дадам шанса на наредниот момак што ќе го запознаам, никогаш не се знае
    ......ветувам дека ќе почнам да се однесувам како нормален човек пред момци што ми се допаѓаат (обично се д’ткам хахаха)
    :D

6. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Луѓе јадете и пиете што сакате, еднаш се живее, се може да се случи во секој момент !
    Вака нешто во “Што ќе се случи ако испиеш Кока кола“

7. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    И мене ми мириса на друга...
    Само без сцени ќе те молам.
    Смирен муабет,ни ти не си цвет за мирисање.
    од темата криза во бракот

8. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Од Сакам да кажам
    секс само секс сакам само секс,само секс само секс само мислам на секс аххххххххххххххххххххххх проклето што имам мензис ах пуста ја.

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Мојот осумгодишен брат плаче бидејќи не го пуштаат надвор и не сака да пишува домашна поради тоа што линијарот немал 0, а го свртел обратно!

Испукај се. :D

10. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Титаник почна да плови низ морската шир,а на пристаништето останаа блиските и пријателите кои мавтаа со белите марамчиња полни со солзи и ги испраќаа своите најмили.Тоа беше нова страница и нов почеток за Џек кој тргна на бродот трагајќи по нови авантури...

Вајлд на времето кога беше романтична ;)

11. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Велкам Викиче! :D
    Горде исклучи ги сте кабли и извади ја рам меморијата. Тенкс Боа.

На...било која тема. :D

12. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.757
    Дејзи ме направила на снегон :lol:

СДК

13. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Порано ја гледав нон-стоп, сосе репризите. Ја сакам како водителка, а и речиси сите емисии ми се допаѓаат. Сега незнам на која телевизија ја даваат?

14. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Боа повеќекратно докажа дека кај неа нема утка :* Згодна девојка, немам критика за ниедна комбинација, но сепак би ја издвоила последната како мој фаворит, бидејќи многу ми се допаѓа ;) Интересна е и комбинацијата со дезенираните хулахопки :clap: имам мала забелешка за алката на првата слика, смета...итн итн, еден ог главните модни критичари каде ако не во Модни критики за храбри феминки :)

15. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Јас не знам што се замислуваш кате Да Грејт, со предлозите обеси се и слични глупости кога девојката побара само совет за собата, иако насловот и е многу згрешен. И што сега, мислиш одма лајкови ќе почнат да фрчат, или пак ќе те изберат за најдобра форумџика со ваквите коментари, демек уау кејт д грејт мангата јака! Претерувате, го грдите форумов со ваквите коментари :@

Вака нешто, од темата “ПОМОШ!“ која што ја снајде тажен крај :D

16. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Јас си направив мешавина за раст на косата со пола литар шампон од коприва, полa исцеден лимон и 12 б-комплекс таблети. Иаааа се зае*ав!!! Почна многу да ме чеша главата. Мислев дека можеби не е од шампонот. Но последниот пат кога се миев со овој шампон, кожата на главата ме штипеше ..... И тоа многу силно, чувствував силен јадеж и печење, најмногу на темето и на задниот дел на главата. И го фрлив шампонот. Оставам природата да си го направи своето. Нема со сила да ја терам косава да расте, како што гледам дава отпор .....

17. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Ај да го видиш бившиот, ама уште па тој истиот да го видиш со бебе :rofl: :rofl: :rofl:

Почудно нешто, амин :D

Парафразирано (или преведено :lol: ) од постот во темата СДК денеска ;)

18. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Е баш ме интересира ама ептен ме интересира, кои се овие четири форумски лика кои гласале дека нема сиромаштија во Македонија? Значи НЕМА сиромаштија во Македонија :^) Ако вашата домашна ситуација располага со огромен буџет, ве молам не поистоветувајте ја истата со ситуацијата на државата
    :)

19. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Дабл Пенетрејшн?

:o :tmi: :^)

Боли ова, нема шанси да пробам ;)

Во темата Double Penetration :lol:

20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.757
    Одам да се журкам, па млада сум. А и овој мојов спомнува нешто за заедничко живеење, па супер би било.
    СДК