Во потрага сум по готвач на пареа и не можам да се одлучам. Горе доле сите ми се слични, гледам Air fryer на Делимано е доста популарен, но мене ми фати око овој. Дали некоја го има да ми каже мислење или евентуално некој друг предлог? Ми се свиѓа тоа што има различни нивоа и има повеќе простор за различна храна, само не ми е јасно ако готвам месо и брокули како се регулира тоа, со оглед дека на брокулата и требаат 5 мин? Го отварам на сред готвење да ја додадам или како?
Air fryer и готвач на пареа не е исто .. Ако кликнеше на линкот ќе видеше дека се интересира за сосема различна работа
Може воведот ми е лош и погрешно сте ме сфатиле зашто го спомнав тој на Делимано, но прочитав дека има опција и за готвење на пареа (покрај пржењето). Инаку, за моето прашање горе како се додава дополнително храна, го разгледав поубаво и веројатно се крева капакот и се додава плус уште еден сад Ако има некоја ваков сличен ве молам за мислење
Го имам истиот, многу добра работа, има нивоа нели, и се реди јадењето според времето на готвење кое му треба (месото прво, најдоле) и потоа само додаваш садови... Највеќе го користам летен период, кога нејќам да пуштам рерна.
Фала ви и на двете @Lizi и @monik55. Тргнав вчера тој да го купам ама таму на лице место повеќе ми фати око еден на Тефал, слична цена и слични карактеристики. Денеска правевме пастрмка преубава беше. Дефинитивно добра работа е готвачот на пареа.
Јас го иамам на делимано Air Fryer и сум задоволна. Скоро се готвам во него го имам и помалиот и поголемиот и готвам од колачи до салати све и многу е практичен за работа, а и за одржување.