1. Ρодена сум 11 Август 2. Directioner, Mixer & 5SOS FAMILY 3. Обожавам тенис 4. Rock, punk & grunge stuff 5. Xоби: пеење 6. Ја саκам сеρијата Teen Wolf lol
далеку сум од форумџикава над мене 1.родена сум 16 април 2.belieber сум 3.исто така ги обожавам роналдо и ирина шајк 4.сакам кошарка и одбојка 5.обожавам животни 6.хоби:читање и сушање музика
2,3,5 ги сакам и јас 1.Родена сум 26 Ноември 2.Омилен спорт ми е ракомет 3.Омилена боја ми е виолетова 4.Не сум фан на некој пеаш но омилен ми е Michael Jackson i Justin Bieber 5.Живеам во Неготино
1. Родена сум 3. Ноември 2. Шкорпија во хороскоп 3. Имам многу права кафена коса 4. Кафени очи 5. Омилена боја ми е темно црвената 6. Хоби ми е читањето книги 7. Сакам да запознавам нови луѓе
1. Родена сум 20 декември 2. Имам светло зелени очи и кафена коса. 3. Омилена боја ми е виолетова 4. хоби ми е цртање 5. Многу сакам животни 6. Од музика најмногу сакам класична 7. Ги сакам природните науки
1. Родена сум на 11 Ноември 2. Плавуша сум 3. Имам кафени очи 4. Омилена боја ми е плава 5. Живеам во Скопје 6.Шкорпија сум 7.Сакам да патувам 8. Сакам да запознавам нови луѓе
1.Родена на 6 февруари 2.Костенликави коса и очи 3.Омилена боја ми е жолта 4.Од Битола 5.Ги обожавам Martin Garrix и David Guetta
1.родена 1997 2.плава коса и очи 3.сакам музика 4.хоби-читање книги 5.мразам луѓе што се преправаат 6.сакам романтични филмови 7.омилена пеачка Деми Ловато исто го обожавам Трајче од пинкове звездице сега 9.мразам математика 10.омилени писатели:Спарк,Мирјам ,Х. ЛУИС И многу други
1. Шкорпија сум 2. Смеѓа коса 3. Светло кафеави очи 4. Уживам во готвење 5. Обожавам мистерии (серии, книги) 6. Омилен бенд ми се One republic, а ги сакам и преработките на Postmodern jukebox 7. Голем.перфекционист, и реалист 8. Срамежливо дете
1.Лав сум бре 2.Навивам за Барса,Баерн,Милан,Лејкерси 3.Омилен фудбалер Роналдињо,а атлетичар-Бланка Влашиќ 4.Омилен спорт атлетика ми е 5.Секогаш сум весела...не можам долго време без да се насмеам или треснам нешто 6.Сакам да читам книги,одам на кино/театар 7.Не практикувам излегување во кафичи 8.Обожавам да учам јазици 9.Обожавам се за историјата 10.Е срамежливо детуле сум де шо сега 11.Омилена пејачка Бијонсе 12.Реалист 13.Зелени очи си имам 14.И зелена ми е омилена боја! 15.Ќе заборавев...3 ми е омилен број
1. Родена сум на 4 Септември. 2. Во хороскоп сум девица. 3.Селенатор сум. 4.Исто така ги сакам Pentatonix и Bruno Mars. 5.Ритмичка гимнастичарка,балерина и хип-хоп танчарка(така се нарекувам бидејќи имам освоено многу први места,дипломи,медалји сум имала и многу настапи а и овие три нешта ми се opsession). 6. Хмммм.. имам помал брат. 7.Сите петки во училиште.
1.Родена сум 10 Март (риба во хороскоп) 2.подзнак сум близнаци 3.многу ја сакам Rihanna 4.Гимнастичарка сум (и тоа многу добра) и хип-хоп танчарка 5.сите петки на училиште 6.не сакам некои бавни луѓе 7.имам помал брат фактички јас сум четвртина близнак со elena..t бидејќи 5,6 и седмото ни се заеднички
Сопругот мој е роден 6-ти ноември, има зелени очи, сината му е една од омилените бои, сака искрени луѓе и ОБОЖАВА да патува
1. Родена на 12.09 2. Емотивна сум 3. Хоби ми е сликање, фотографија, готвење, уредување (ентериер и екстериер), DIY 4. Тешко се опуштам пред непознати луѓе 5. Правам се' за тие кои ги сакам 6. Мој тип на музика е онаа од '80-ите и '90-ите 7. Не трпам неправди, тогаш сум бунтовна 8. Сум била одличен ученик и прилично добар студент 9. Сакам прошетки во природа, ме опуштаат, особено покрај вода 10. Сакам психолошки филмови, добри серии (особено англиски), а не сакам романтични комедии Ај, доволно е. Веројатно ќе се најде некој близнак и за мене...