1.Родена сум на 11-ти Јули 2.Имам зелени очи 3.Имам долга кафеава густа коса 4.Долги нозе и облини 5.Сакам романтика 6.Обожавам да читам книги 7.Ги сакам природните науки 8.Сакам да се шалам и на моја и на туѓа сметака 9.Го сакам АВОН
1.Дупла вага во хороскоп 2.Светло кафеави очи 3.Плава коса, долга, густа 4.175 цм висока 4.Обожавам се' што е поврзано со мода,козметика,шминка 5.Секојдневно вежбање 6.Технички факултет 7.Сакам филмови 8.Позитивност
1.Родена сум на 31 декември 2.Имам кафеаво-зеленкасти очи 3.Имам виткана руса коса 4.Сакам да излегувам 5.Сакам да патувам 6.Облеката,чевли козметика омилено 7.Ладна личност сум ама имам топло срце 8.Обожавам да гледам филмови 9.Имам смисла за хумор
1.родена сум во април (бик во хороскоп) 2.имам кафеави очи 3.слушам повеќе видови на музика но највеќе рап/хип хоп и латино 4.обожавам да гледам британски и американски серии 5.многу сакам да патувам 6.обожавам да читам книги (највеќе мистерии, омилен ми е Ден Браун) 7.многу сум емотивна 8.немам страв од ништо, освен од инсекти(пајаци уфф ) 9.омилена боја ми е црната 10.не сакам да носам штикли,обожавам оксфордки кои ги носам на излегување 11.сакам еден ден да живеам во мајами 12.исто ја сакам и русија, и се што е поврзано со неа 13.студирам филолошки и сакам да научам повеќе јазици 14.директна сум и искрена и затоа некои луѓе не ме поднесуваат 15.имам широк круг на пријатели
1. Родена 15 јуни 2. Живеам во Скопје 3. Омилена боја сина 4.Обожавам пица 5. Тренирав ракомет 6. Опсесија ми се мотори и коли 7. Сакам мајмунче 8. Обожавам Teen Wolf
Ти си мојата изгубена близначка хахаха. освен 6 друго се е точно,и да додадам сигурно многу сакаш да го поминуваш слободното време сама?.Кога точно си родена ако може да ни откриеш ? Јас сум 13 ноември
Родена на 16.01. Ганс ен роузис ми се омилен бенд. Многу сакам да спијам. Се облекувам најмногу во црно. Обожавам да ја читам Агата Кристи.
Родена на 16 декември (стрелец во хороскоп) Имам кафеава бујна коса и кафеави очи. Обожавам поп музика. Тренирам пливање. Живеам во Прилеп
1.Родена на 14 ноември. 2.Кафеави очи. 3.Долга плава коса. 4.Омилен спорт ми е фудбал. 5.Ги сакам природните науки. 6.Обожавам да гледам серии(особено френдс). 7.Имам смисла за хумор. 8.Искрена. 9.Имам куче.
1. Имам црна долга коса, црни очи 2. Имам многу светол тен 3. Слаба сум (за килажа мислам ) 4. Премногу сум емотивна 5. Срцето секогаш кај мене има предност пред разумот 6. Обожавам да пишувам, поезија и проза 7. Гурман сум 8. Не гледам филмови и серии 9. Спијам премалку (лоша навика) 10.Загрижена сум и за битни и за небитни работи
1.Обожавам хорор филмови и хорор приказни. 2.Омилени бои-скоро сите и многу сакам светли,пастелни бои. 3.Сакам цвеќиња 4.Обожавам уметност. 5.Колекционер сум на многу работи (секогаш има нешто што собирам) 6.Музика-сакам поп и рок. 7.Ме интересира ентомологијата(наука за инсекти) 8.Сакам дожд
1. Имам светло сини очи 2. Имам кафеава долга малце виткана коса. 3. Слаба сум 4. Омилена боја ми е виолетова 5. Во хороскоп сум стрелец 6. Родена сум на 26 ноември 7. Обожавам да играм фудбал
1.Рoденa сум нa 12 ти oктoмври 2.Имaм зелени oчи 3.Oмиленa бoјa ми е црвенa 4.Oбoжaвaм summer dance hits 5.Kozmeticar 6.Boja na kosa temno crvena sredno dolga,sredno vitkana 7.Zavisnik od mobilen))
Скоро се е исто, дури и датумот е тука некаде, тоа 4тото незнам што и колку подразбираш под облини и очите...другото е се мое хахахха
11 декември родена Во хороскоп стрелец Сини очи Сакам животни Обожавам да читам книги и да гледам филмови Сакам зима Сакам да пливам Плава коса Сакам дожд Моја љубов-Музиката Спијам многу Немам среќа во љубовта