Девица Идиотка , безчувствителна, крвник (опис од најблиските) 90% се сложувам со нивните мислења Она што го мислам секогаш го кажам, исто и вистината. Не практикувам лажење, и не сакам некој да ме лаже. Чувствителна сум само кога сум сама. Кафена коса и очи. Забавна и проблематична ( сспаѓаат тука и опасни работи и тепачки haha) Патувањето ми е во крв За друштво сакам искрени и одлучни (цврсти) личности. Многу сакам благо. Омилена боја црна. Сакам одбојка и ракомет. Обожавам архитектура. Обожавам и диви мачки, во поскоро вр мислам да купам пантер. Ме нервираат озборувачки, големипатриоти, и луѓе со две лица. Сакам да ми е се чисто дома, реткомрзлива сум. Се жртвувам ( влегувам во проблеми) оние кои ги сакам безразлика дали седругари или мои блиски ( семејство) онака да дознаат кога веќе работата езавршена. Како и да е голем инает сум и она што ќе го умислам го правам. Не пушам, алкохол пијам во нормалнидози. Ретко се шминкам и стилизирам, ама парфеми и нокти обожавам, скоро секогаш сум во тренерки или спортски хеланки. Играм карти и океј. П.с. за мене близнак тешко дека ќе сенајде
1. Рак сум во хороскоп. 2. Името ми почнува на М. 3. Сакам бел крем. 4. Имам променливо расположение. 5. Омилена ми е зелената боја.
1 Скорпија 2 омилена боја виолетова 3 мразам да ми даваат совети кога не им барам 4 не ми е гајле за ничиво мислење за мене 5 обожавам да гледаам серии можам по цела сезона во ден 6 обожавам мистерии и благо торти колачи чоколади 7 сакам лојални луѓе во мојот живот 8 фамилијата и пријателите на прв место 9 обожавам животни ...мачки особено
Рак во хороскоп името ми почнува на Ј Омилено јадење пица ведра и секогаш позитивна мана ☺емотивна ....
И 2 близначки си најдов и се мислам маче да си посвојам Скорпија сум и би додала и дечко на прво место
1. Близнаци 2. Сакам да патувам 3. Возам точак и спортки тип сум 4. Сакам забави 5. Обожавам да јадам
Вухуу многу близнаци сум имала не очекував до толку со сите вас по нешто имам сличности а со сагитариус57 делиме и роденден епа welcome twins , cheers П.с. Стрелец со водолија
Родена: 09.02 Писател, аматер фотограф.. Сакам да читам крими-романи и психолошки книги. Обожавам да се смејам и да првам стенд-ап.. Уметник и дете во душа Сакам позитивни луѓе Мразам дволични Понекогаш делувам ладно и незаинтересирано, но суштина сум многу весела особа Водолија сум.. Директна сум и без влакна на јазик
стрелец сакам мн кафе,мн се нервирам кога сум се на едно место, сакам да патувам ама со својата кола,секогаш сум спремен да научам нешто ново, сакам искрени лујге, мили, слатки, слушам најмногу regge музика и секогаш спремен за нови познанства и приателства
Уште еден полу-близнак си најдов е јас сакам рап , реге .. не баш . И сакам да патувам со било што . Само да патувам
рап само еминем има и др ама него го слушам најмногу скоро сите гранки на метал музика а можи и патување до некоја фселенска станица
1. Rodena sum na 26 Dekemvri 2. Vo horoskop sum Jarec 3. Sakam horrori 4. Mrazam dvolichni lugje 5. Sakam da chitam knigi 6. Picaa
*Родена сум на 03 мај *Името ми почнува на К *Сакам солено да јадам многу солено. *Сакам зеленчук. *Не сакам благо само сладолед. *Обожавам кафето да го пијам на раат со две цигари се нервирам некој кога ке ме замара додека пијам кафе. *Сакам да патувам,да истражувам. *Сакам да пешачам километри и сакам да возам точак. *Мразам дволични луѓе,луѓе кои само знат да оговарат и ништо друго. *Си го ценам трудот и тоа што го работам сакам да го сработам во тој ден. *Нешто што ќе зацртам има да го направам па надвор нека има бури. *Сакам спортска облека и спортски обувки. *Голем инает сум и кога сум во право и кога не сум *Го ценам тоа што некој ќе направи за мене. *Сакам хорор,акција и некој психолошки филмови и романтични *Многу сакам домашни миленичиња маче посебно,куче и зајче *Знам да сакам и сакам да бидам сакана *Сакам искрени пријатели. *Понекогаш велат дека сум многу лоша,мрзлива,паметна *Имам кафени крупни очи,црна коса. *Многу сум емотивна мн често знам да си заплачам. *Голем дечар сум. *Мразанм луѓе кои се прават на 3 ипол затоа што мислат дека си на пониско ниво од нив *Брзо се прилагодувам на нова средина,мн забавна и весела личност сум али кога сум нервозна и тажна со никој не ми се разговара.