-Стрелец -Зелени очи -Искреност -Шегаџија -Хоби:Кошарка, Готвење,Фотографија -Книги,Театар,Филм(комедија,романса,драма,акција и трилер) -Авантуриста и пол -Непланирани прошетки и ѕвезди -Професорица.
1. Јарец 2. Искрен, реален 3. Open minded 4. Сите карактеристики на Јарецот 5. Доверба и тоа како може да де има... Да бидам искрен и реален како што сам пишал Го напишав ова поради @EraBon
1.Во хороскоп сум рак 2. Имам кафено-зелени очи 3. Ниска сум 4. Омилена боја- небесно сина 5. Обожавам природа 6. Искрена сум и не сакам да лажам 7. Емотивна 8.Не сакам гужви 9. Ја сакам есента и дождот 10. Сакам книги
- Интроверт сум. -Близнак сум во хороскоп - Омилени бои ми се црвена, виолетова и розова - Сакам животни - Сакам цвеќиња - Гледам филмови- авантуристички, хорор, акција, романтика, комедија - Ги сакам ѕвезите, планетите, сонцето и месечината - Позитивна сум - ниска сум- 163цм - Имам кафеави темни очи - Обожавам природа - Емотивна - Ја сакам природата - Одржувам здрава исхрана,вежбам - Се облекувам опуштено во спортски стил - Од книги сакам- комедија, романтика - Го сакам летото и пролетта - Хоби: Кошарка, Одбојка, Фотографирање, Готвење, Шминкање - Искрена сум - Долга кафеава коса- (ако се рачуна ја фарбам црвена сега ми е) - Шегаџија сум -Сакам шпански јазик, англиски јазик -Сакам шпанска музика -Ја сакам Шпанија Овие се моите главни карактеристики, јас колку што заприметив ми се совпаѓаат со тебе @Kohlensäure освен некои. Незнам за останатите карактеристики дали се исти. Ако некој се пронаоѓа повелете видете.
Oven Realist NE sakam lagi I neverstva Obozavam kniga ,tishinata I spokojot. NE sakam mnogu izleguvanja I guzvi. Plava kosa ,sredna visina. Sakam da se druzam I sheguvam