Ич да не ги слушаш. Ти со него ќе градеш живот во иднина, не со нив. Гледај тебе да ти е убаво. Игнорот е пола здравје. И јас имав дечко од село, еве ме жива и здрава сум.
Ништо не кажуваш, си тераш по свое. Колку повеќе им обраќаш внимание толку полошо. Не можеш да се разбереш со луѓе кои ментално заглавиле во минатиот век. Ако се сакате и имате разбирање, тури им пепел на сите, посебно на роднините.
Lugeto se cudni... cudni svakanja i naviki i potrebi.... dokolku vie gi zanemarite ke imate posmiren i posreken zivot,bez razlika dali ke ostanete zaedno ili ne! Ostavi gi koj sto saka neka si misli i zboruva, ti ako si zadovolna od svojot izbor drugite se nebitni! Sekoe cudo za tri dena,ke im pomine euforijata i ke prestanat da komentiraat!
Нема врска кој ид кај е, туку како е воспитан. Шо ќе ти е гратски лигуш ако мама на 35 му дава пари за кафе и му ги гланца оригинал патиките со влажно марамче пред да го пушти од дома, убав на мајка. Прав маж се оценува по тоа дали те почитува, дали е фер, дали е вреден, дали те гледа како да си последна на овој свет, а најмалку дали е од некој град или село.
Мене ми е малку глупичок насловот на темата. Во селата има исто толку паметни луѓе како во градот. Ама во градовите какви простаци се имаат насоберено.. Ужас..Кој од каде бил.. Чудо големо..