Ако е од село има една голема предност, може физички да ве штити од било кој од 10 луѓе одеднаш може да ве штити. Ама зборувам да е од вистинско село (планинско), не село како драчево пример тие села веќе се општини.. Ова најсериоз тие што се растени во село многу се снажни (како и зошто незнам). Ти тренирај и со тегови и со снага, победи ги сите и само ти доаѓа дете од село, никогаш не тренирал еднаш ќе замавне те снема.
и ти да копаш и ораш и цепиш дрва од 4 години ќе бидеш снажен, теретаната е само пумпање мускули и ништо друго снага и кондиција од теретана нема.
сигурно не знае за девојка од град со дечко од село. А јас како дечко од град повеќе би живеел на село или планинско село отколку во град. Само да ми се даде шанса и прилика.
Знам дека не мислеше така, но ова ми звучи да ја најдам првата девојка од село што ќе ја запознаам и веднаш да одам домазет со неа. Без разлика дали си одговараме еден на друг, или се сакаме. Нема потреба да е од село, доволно е да сакаме исто, а тоа е живот на село, (ако не е село барем да е во куќа во некоја населба со куќи, спремен сум на компромис) без разлика таа да е од град, село (може да е од село а да не сака да живее на село, може ќе ми рече јас те земав да идам во град ти домазет ми доаѓаш хаха) од друга држава па и од марс да е. битно е да си одговараме и да ги имаме истите вредности за живот, па заедно ќе отидеме на село и изградиме таму живот. Хмм длабоко се извинувам за ова бајкиве. Многу фантазија не е на арно.
Па искрено помислив да си најдеш од село, и она да ти рече -нејќам на село Нормално не првата од село.
Снажни жени се тие од село, би ми цепела дрва донеси горе, запали огно и таман јас да станам во топла соба и ќе дај да се напијаме ракија и исркаме топла чорба.Јас би зел жена од село..
Не не имам работено во странство со такви жени, прејаки се и сигурно дури не ти дозволи таа да свршиш на секс ќе имате..