Па искрено прашав дали е за секаде затоа што знам дека секој земја си одлучува вака или онака. Позитивен пцр не постар од 6 месеци важи...аха, а антиген не постар од 6 месеци, може? И зошто не би важеле антитела?
Фала ви Значи за природниот имунитет наеднаш мрш "не важи", а ако сакам да пропатувам летово морам да трчам најбрзо што можам во друга земја да се вакцинирам зашто кај нас секако нема за мене.Бог да чува.
Општа медицина ли си? Ако да кажано е дека ќе не вакцнираат на крајот од месецот, мене и ме викнаа само не знам дали има врска тоа што бев пријавена и преку факултет.
Секако, можеш и да се тестираш со пцр. Ако ти се даваат пари. Нема ич дискриминација со ковид пасошите
Pt.2 -The only reason they aren't(physically) forcing anything is because they know that if they do there'll be an uprise, but they are doing anything close to it. -It's the same old story,this other who can endager me,and it's that what those who have revused to participate in this experiment (refusing to vaccinate)have become. Don't worry be happy пресветите спасители се тука да ве спасат (никако контролираат и манипулираат со страв за колку е можно повеќе контрола и моќ )од непријателите анти-ваксери срам их бре било од каде им се тие идеи во главата дека имаат право да бираат на кој начин да си го заштитат и имунизираат телото their body their choise my arse како и на нивните најблиски,нивните тела припаѓаат на колективот рече колективот на кој му беше испран мозокот.
-We have eldery people holocaust survivours,in their own homeland,in their own place of refuge being tested again by the same company only with changed name(pfizer). -The have succeded in this narrative that you are a germ spreading risk if you get into a store without having taken this injecton which of course does NOT stop transmission,that's NOT what it was inteded for.
Оваа американска др-ка има научно објаснување околу ова-магнетизамот со паричката (што не вклучува чипови).Ова мене ми звучи поверодостојно од циркузантот чие што објаснување у главно му е nope nothing to see here folks your eyes are lying to you. https://www.redvoicemedia.com/2021/...to-vaccine-to-force-mrna-through-entire-body/
У секој случај подобро објаснување одколку правимо се да ништа не видим ништа не чујем не им верувајте на очите луди теории на завера бла,бла,бла. "објаснувања" кои немаат никаква смисла, логика ни наука. Ако некој има подобро објаснување/инфо околу феноменов слободно нека постави само без она нема тука ништо чудно ништо не се дешава реторики .
Ок биди ми поздравена тогаш во твојот лалаленд без смисла и логика каде го прифаќаш само она што ти одговара а негираш се останато.Да не идеме превише оф али таа "антиваксерска" пропаганда е поткрепена од наука и медицински лица околу светот али не би да трошам време и енергија на тоа на некој што не сака да разбере а и темава не е за тоа
Абе не мора да е она па ти,ајде еве ти најди/постави или твое мислење или од некој шо тебе ти е веродостоен што дава објаснување околу ова што има (бар некаква)смисла
@WildMk И да ова само го поставив како пример за објаснување со бар некаква смисла,мислев на медицински лица,научници нобеловци и вирусолози со долгогодишно искуство меѓуостало.
А да се отвори нова тема за магнети или за/против вакцина? Оти оваа за грин пас е. Бевме офф и претходно и сега, ама негде очекував дека ќе прекине дискусијава за магнети.
И јас тоа го предложив или да се префрли во посоодветна тема ама ми беше избришано мислењето од некоја причина.Се сложувам