Јас веке имам добиено ....ама и циклусот ми е пореметен . Мене ме уплаши и што на допир го осетив....незнам стварно .
И јас на допир осеќав, исто. Измеѓу 5 и 7 ден на добиено, оди на 2ро мислење, јас Чалческа ќе ти ја препорачам. Ама да знаеш дека не ти е ништо, истото потполно како што кажуваш, и иста дијагноза, иста терапија, сè. Се гледа на ехо кога е циста, кога е фиброаденом, кога е рак. Ич да не се секираш.
Леле фала ти многу...дај боже да е океј се...каде е Чалческа кај работи .? Оваа Билјана добра е ? Да и верувам ? Како и да е јас секако ке одам уште ба 5 други мислења
@Mumoftwo30 кај која докторка одиш сега? Знам одеше кај билјана и беше задоволна. Зошто ја смени? И јас за некој месец треба да правам рутинска контрола, па не знам каде.
Јас бев на 4 мислења кога ми кажа Биљана за цистата, мислам и јас ненормална Сите 4ца ми кажаа иста дијагноза, бев кај Огненовиќ во св.Алексеј, во Систина кај Караѓозов, и кај Чалческа во 8ми септември. Оди кај Чалческа, супер е докторката, многу стручна и посветена.
Добра е и Биљана, ама јас од Чалческа сум најзадоволна. Иако од сите доктори иста дијагноза добив, кога отидов кај Чалческа тоа беше последно и се смирив некако, она е во 8ми септември.
Цистите ептен јасни се на ехо и тешки за грешење. Ама за да си смириш душа оди на второ мислење. @Misskirova