Ве замолувам да не ја критикувате вале Гулабица, нејзината песна ми е снимена во телефонот ја користам како аларм за будење. Никогаш не сум станувала толку рано како сега,алармот треба да ѕвони во 8:30 јас сум станата во 7:45 само да не ја слушам како пее.
http://www.youtube.com/watch?v=GhJxcUwfkvc Хахаххаха женската е влезена во филм дека е популарна. Колку само се брука, не е свесна ни самата очигледно.
Најискрено мене женава воопшто не ми е смешна, повеќе ја сожалувам. Не ја разбирам потребата на луѓето да докажат колку се супериорни со тоа што ќе исмеваат и навредуваат. Колку и да е грда, глупава, проста.. како што прочитав дека ја нарекуваат, тоа не е причина во лице да и плеснеш такви навреди, директно или индиректно. Ако таа не се срами нека си продолжи така. Разбирам да се насмееме ама не и таква суровост.
Што бе го снема чудовиштево Гулабица изрод невиден Се плашам дека ќе не бомбардира со уште една малоумна песна од памет ќе се извадиме ни лекари ни бајачи нема да ни помогнат... Толку ли нема женава памет што изиграва ретердирано кловниште?!?