Одлетај во јужните краеви и не се враќај мори Ѕвезда, како не, ѕвезда била она. Ѕвезди бројам само што ќе и го слушнам името, а не па гласот. Малку вакви „таленти“ броеше македонскава естрада, па уште оваа ни требаше.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Jxz0xiLJw#! ХХАХАХАХАХАХАХА Видете како тепачки е настроена кај 2 минута и 2 секунди,ме уплаши Ова е пола на мотелот снимано,пола у музејот...штиклите бели и се од кинескиот
Ај она,каква е таква, туку овие што се нафатиле да бидат у "спот" нејзин? До толку ли да се немало мозок...
леле ми иде да се отрујам од ваквите луге ко Гулабица, јаоооооо абе алоооооооо дали е свесна таа дека на ништо не личи? крај
абе вака така, жената си се прослави, си прави песни, спотови, а сигурна сум дека ќе се најдат и пациенти што на концерти ќе и одат
Да не пукнишш, ме изнасмеаа, ХАХАХХАХАХАХАХАХА Не знам само кој е дечково во спотот и кој се нафатил да биди во спотот Бомба е во мастилното фустанче
али и дечково во оделово , па и она , па и стариве хахахаха неможам ..крајјј се убив од смеење.. ова ако е музика гласот не и се слуша завива хах .
Немој да ме смееш сакам да спијам,абе ти си озбилна? Кој ќе и отиде на концерт бе? Нели гледаш дека сите и се смеат само,вака ако треба да се прослави некој тогаш незнам Оваа ако направи концерт е тогаш елајте кај мене ќе вежбаме кореографија за песните
Она ако е ѕвезда, јас сум комета, едноставно цела се топам во нејзино присуство. Толку ли не приметува дека и се исмеваат?
Охо и за нејзе тема хихихихи таман си залепив сликичка од нејзе во “Животинско Царство’’ иако не собирам ама заради нејзе почнав
Littie Fairy-Секоја чест за сликава ме насмеа до солзи А,за нашата таканаречена ѕвезда Гулабица - Нова Македонска ѕвезда немам коментар за тебе освен што кога и да те погледнам на интернетов ме засмејуваш до солзи,за следната фотка бар едно чешелче удри и облините малку подзацкријги Кој ли бре оваа ја нарече нова македонска ѕвезда...............ха,ха,ха